Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Житлово-комунальне господарство

Олександр Кубраков: Понад 99% обʼєктів ЖКГ готові до опалювального сезону

Проведено Штаб з підготовки до осінньо-зимового періоду 2023/24 року, на якому представники Міністерств, народні депутати, начальники обласних військових адміністрацій та представники галузі підсумували результати підготовки житлово-комунального господарства до нового опалювального сезону.

13:14:19 11.10.2023

Технічні аспекти роботи Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва

Сьогодні працівники відділу житлово-комунального господарства, капітального будівництва, комунального майна, благоустрою та екології Гірської міської військової адміністрації взяли участь у вебсемінарі «Технічні аспекти роботи Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва».

14:16:50 10.10.2023

Публічна консультація: Удосконалення механізму отримання громадянами України компенсації за житло, пошкоджене та знищене внаслідок збройної агресії росії проти України

Сьогодні працівники відділу житлово-комунального господарства, капітального будівництва, комунального майна, благоустрою та екології Гірської міської військової адміністрації взяли участь у заході «Публічна консультація: Удосконалення механізму отримання громадянами України компенсації за житло, пошкоджене та знищене внаслідок збройної агресії росії проти України».

15:33:50 06.10.2023

Компенсації за вже зроблені ремонти: розширення можливостей єВідновлення

Депутати Верховної Ради підтримали законопроєкт №10063 про зміни до Закону № 2923-IX, яким регулюється порядок виплати компенсацій громадянам, чиє житло було пошкоджене, або зруйноване в результаті російської агресії. Йдеться про громадян, що робили ремонти власним коштом.

10:00:37 06.10.2023

E-construction talks: Якісна експертиза – основа прозорого будівництва

Відбулася друга робоча зустріч E-construction talks – відкритий діалог між розробниками Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва (ЄДЕССБ) з представниками будівельної галузі. У заході взяли участь більше 150 представників експертних організацій та обговорили основні проблемні питання, що виникають при проведенні експертизи у будівництві.

08:52:16 03.10.2023

100 громад буде відновлено за підтримки проєкту «U-LEAD з Європою» та Міністерства відновлення

Ініціатива «Зміцнення стійкості на місцях. Підтримка екстрених ремонтів у громадах» запущена в рамках проєкту «U-LEAD з Європою», що спільно фінансується ЄС та його державами-членами в Німеччині, Швеції, Польщі, Данії, Естонії та Словенії, у тісній співпраці з Міністерством відновлення. На меті – допомогти 100 громадам, які зазнали серйозних руйнувань внаслідок російської агресії, надаючи підтримку в проведенні екстрених ремонтних робіт.

16:51:39 02.10.2023

Житлові сертифікати на знищене майно стають доступними у "Дії"

Відсьогодні житлові сертифікати стають доступними у застосунку "Дія" у вкладці єВідновлення для українців, що подавалися на них. Такі сертифікати підтверджують, що органи місцевого самоврядування опрацювали відповідну заявку та призначили точну суму компенсації на придбання нового житла.

16:21:06 02.10.2023

«Оцінка вразливості до зміну клімату: концепції та підходи»

Працівники відділу житлово-комунального господарству, капітального будівництва, комунального майна, благоустрою та екології Гірської міської військової адміністрації взяли участь у другому онлайн-тренінгу «Оцінка вразливості до зміну клімату: концепції та підходи».

19:01:27 28.09.2023

21,8 мільярд гривень грантових коштів від Уряду Японії будуть спрямовані на проєкти відновлення України

Кабінет міністрів України ухвалив рішення про спрямування грантових коштів у сумі 21,83 мільярда гривень на реалізацію Програми екстреного відновлення через спеціальний фонд держбюджету. Ці кошти отримані відповідно до грантових угод між Урядом України та JICA - Japan International Cooperation Agency Японським агентством міжнародного співробітництва, підписаних 9 березня та 13 квітня 2023 року. Уряд також затвердив Порядок використання коштів, наданих відповідно до цих грантових угод.

12:20:45 25.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь