A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Житлово-комунальне господарство

Відбулася нарада з питань наповнення та функціонування Реєстру пошкодженого та знищеного майна

Сьогодні посадові особи відділу житлово-комунального господарства, капітального будівництва, комунального майна, благоустрою та екології та відділу «Центр надання адміністративних послуг» Гірської міської військово-цивільної адміністрації взяли участь у нараді з питань наповнення та функціонування Реєстру пошкодженого та знищеного майна.

13:55:24 10.03.2023

Перевірити статус будівельних документів тепер можна на порталі Дія

На порталі Дія запущено електронний кабінет «Моє будівництво». В ньому відображаються всі документи будівельної сфери, незалежно від способу подачі, в яких користувач вказаний як Замовник будівництва.

09:45:23 10.03.2023

Всі медичні заклади будуватимуть згідно з новими державними будівельними нормами

Проєктування та будівництво будинків і споруд закладів охорони здоров’я відсьогодні відбуватиметься за новими державними будівельними нормами. ДБН розроблені з урахуванням принципів безбар'єрності, інклюзивності, а також згідно з нормами організації цивільного захисту та енергоефективності.

15:03:34 02.03.2023

Реформа містобудування: стартував запис на бета-тестування оновленої послуги отримання дозволу на будівництво в Дія

Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури та Міністерство цифрової трансформації України невдовзі запустять оновлену послугу отримання дозволу на будівництво на порталі е-послуг Дія.

12:37:01 01.03.2023

Децентралізація 2023

28 лютого Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України у співпраці з ГО «ДЕСПРО» за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» проводило форум «Децентралізація 2023. Законодавчий порядок денний в умовах війни».

14:21:57 28.02.2023

Про компенсацію за пошкодження та знищення окремих категорій об'єктів нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених військовою агресією російської федерації

23 лютого 2023 року Верховна Рада ухвалила в цілому Закон «Про компенсацію за пошкодження та знищення окремих категорій об'єктів нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених військовою агресією російської федерації» (законопроєкт № 7198).

13:34:16 28.02.2023

Верховна Рада підтримала законопроект, який запроваджує можливість компенсації за знищене та пошкоджене житло

Підтриманий народними депутатами законопроект №7198 визначає перелік отримувачів компенсації за знищене та пошкоджене житло, її види, механізм оцінки та прийняття рішення щодо її надання, а також можливості її використання для отримання нового житла. Про це повідомляє Урядовий портал.

12:39:51 24.02.2023

Верховна Рада ухвалила у другому читанні законопроект, який імплементує стандарти ЄС в законодавство України у сфері водовідведення

Парламент ухвалив у другому читанні та в цілому законопроект, який сприяє удосконаленню послуг з централізованого та нецентралізованого водовідведення та впроваджує в українське законодавство європейські стандарти щодо захисту довкілля від негативного впливу стічних вод. Про це повідомляє Урядовий портал.

17:18:31 17.02.2023

Виплата житлово-комунальних послуг: зміни для пільговиків у 2023 році

У 2023 році змінився механізм виплати та розрахунок пільг на житлово-комунальні послуги. Відтепер пільговики зможуть отримати субсидію лише готівкою і з нею повністю оплатити комуналку. Детальніше про оновлені правила отримання та нарахування ЖК-пільг розповідаємо в цьому матеріалі.

17:15:42 16.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь