A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Новини

Дата: від до Скинути

Гірська міська військова адміністрація інформує про реалізацію державних та регіональних (в областях України за місцем реєстрації ВПО) житлових програм

Гірська міська військова адміністрація інформує про реалізацію державних та регіональних (в областях України за місцем реєстрації ВПО) житлових програм, які здійснює «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву» та інші фінансові установи.

12:09 19.03.2024

Вибір професії – вибір майбутнього

Сьогодні працівниками Богданівського штабу Гірської міської військової адміністрації спільно з фахівчинею Луганського обласного центру зайнятості проведено профорієнтаційний захід «Вибір професії – вибір майбутнього». Його було проведено для учнів Богданівського ліцею.

20:36 18.03.2024

Обговорені фінансова та матеріальна підтримка органами місцевого самоврядування сектору безпеки й оборони в період дії воєнного стану

Сьогодні у пресцентрі Українського кризового медіа-центру відбувся третій із серії публічних діалогів «Децентралізація на зв’язку». До участі долучився начальник відділу правового забезпечення та кадрової роботи Гірської міської військової адміністрації Віталій Коваленко.

19:21 18.03.2024

Запрошуємо внутрішньо переміщених осіб з Луганської області безкоштовно отримати медичні консультації та допомогу

19 березня на базі гуманітарного штабу Гірської міської військової адміністрації у Корсунь-Шевченківському працюватимуть лікарі Червоного Хреста України.

17:20 18.03.2024

Запрошуємо внутрішньо переміщених осіб отримати психологічне розвантаження у Києві

Захід відбудеться 21 березня о 12:00 у гуманітарному штабі Гірської міської військової адміністрації. Надання такої допомоги передбачено Меморандумом про співпрацю з Луганським обласним центром соціально-психологічної допомоги.

17:00 18.03.2024

Обговорено Закон України від 26.02.2024 № 3563-ІХ

«26 лютого 2024 року Президент підписав Закон України № 3563-ІХ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення порядку зміни цільового призначення земельних ділянок для залучення інвестицій з метою швидкої відбудови України». Він набирає чинності через три місяці з дня його опублікування» – так розпочала нараду заступник начальника Гірської міської військової адміністрації з економічних питань та розвитку інфраструктури Ірина Бєліцька.

13:22 18.03.2024

В рамках співпраці Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та громадської організації «Українська Волонтерська Служба» діє Національна волонтерська платформа

Завданням цієї Платформи є інформування молоді про можливості волонтерства в Україні та за кордоном, підтримка інститутів громадянського суспільства у напрямі залучення волонтерів.

11:35 18.03.2024

Онлайн-механізм захисту від домашнього насильства

Щороку в Україні від насильства страждає близько 1,1 мільйона осіб, з яких 90% тих, хто звертається щодо таких випадків – жінки. Лише кожна третя постраждала - звертається по допомогу. Часто жінки не звертають уваги на «дрібниці», такі як контроль телефону, перевірка особистих повідомлень чи обмеження кола спілкування.

09:17 18.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь