A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Житлово-комунальне господарство

Олександр Кубраков: З 27 грудня розпочинаємо виплату компенсацій тим українцям, чиє житло зруйнували росіяни

Тепер кожен, хто вже отримав житловий сертифікат, через застосунок Дія може забронювати кошти для купівлі будинку або квартири. Що значить «забронювати кошти»? Це необхідно, щоб система знала, що ви плануєте здійснити покупку житла. Протягом 5 робочих днів надійде підтвердження в застосунку Дія про те, що кошти заброньовані. Після цього у вас є 30 днів, щоб оформити угоду купівлі-продажу нового житла. Якщо ви не встигнете за цей час – потрібно буде повторно подавати заяву на бронювання коштів у Дії.

10:04:47 28.12.2023

Кабмін передбачив пільгову іпотеку за програмою "єОселя" для купівлі приватних будинків

Кабінет Міністрів передбачив можливість отримувати пільгову іпотеку за програмою "єОселя" на купівлю приватних будинків і таунхаусів, повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

12:51:27 26.12.2023

Наталія Козловська: Принцип “тут і зараз” став основним у процесах відбудови житла у 2023 році

Заступниця Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України Наталія Козловська під час підсумкової зустрічі команди Міністерства з головами дипмісій та громадськістю розповіла про роботу та основні досягнення у напрямку роботи з житлом та містобудуванням за 2023 рік. 

10:23:10 26.12.2023

Житло, вода, енергетика: голова Агентства відновлення Мустафа Найєм розповів про головні проєкти відбудови

Комплексна відбудова найбільш постраждалих населених пунктів, захист енергетичної інфраструктури, 145-кілометровий водогін, дороги, мости та прикордонні пункти пропуску: пріоритетні проєкти Агентства відновлення. Про них розповів голова Агентства Мустафа Найєм під час підсумкової зустрічі команди Міністерства відновлення з головами дипмісій та громадськістю. 

11:00:35 25.12.2023

Міністерство відновлення та Рада бізнес-омбудсмена підписали меморандум про співпрацю

У рамках меморандуму інституції співпрацюватимуть для залучення бізнесу до процесів відбудови. Завданням Ради бізнес-омбудсмена є сприяння відкритому та відвертому діалогу між бізнесом та державою.

10:39:40 21.12.2023

Олена Шуляк: Відбудова на місцевому рівні та створення компенсаторного механізму стали одними з наших головних законодавчих завдань у 2023 році

Народна депутатка, голова комітету з питань організації державної влади та місцевого самоврядування Олена Шуляк під час підсумкової зустрічі команди Міністерства з головами дипмісій та громадськістю про основні досягнення за 2023 рік у напрямку відбудови громад та виплати компенсацій за пошкоджене житло.

13:13:05 18.12.2023

«Безбарʼєрне відновлення»: Міністерство відновлення презентувало плани інклюзивної відбудови на 2024 рік

Відбулось підсумкове засідання Ради безбар’єрності під головуванням Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля за участю Першої леді України Олени Зеленської, Голови Верховної Ради України Руслана Стефанчука, міністрів, голів профільних комітетів Верховної Ради, офіційних представників системи ООН в Україні, представників судової влади й Центральної виборчої комісії, міжнародних організацій, Ради Європи, високоповажних послів Європейського Союзу й Канади, начальників обласних військових адміністрацій, представників громадянського суспільства.

10:18:49 12.12.2023

єВідновлення: заяву на отримання допомоги тепер можна подати через ЦНАПи або нотаріусів

Заяву можна подати через будь-який ЦНАП на території України. Також оновлення дає змогу громадянам подавати заяву через уповноваженого представника. Раніше українці могли подати заяву на отримання грошової допомоги тільки через застосунок Дії

17:24:42 11.12.2023

Олександр Кубраков, Віце-прем’єр-міністр з відновлення України – Міністр розвитку громад, територій та інфраструктури України: Стартують виплати на капітальні ремонти для тих, чиє житло було пошкоджено через російську агресію. Сьогодні передано на ви

Це черговий етап програми єВідновлення – державної грошової допомоги – максимальним розміром до 350 тисяч гривень за квартиру і 500 тисяч за приватний будинок. Гроші будуть надходити двома траншами. Спочатку 70% від погодженої суми, згодом – ще 30%.

10:01:18 11.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь