Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Житлово-комунальне господарство

Наталія Козловська: працюємо над удосконаленням житлової політики

Заступниця Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України Наталія Козловська виступила під час засідання робочої групи з удосконалення основних засад житлової політики, що було організоване Проєктом Ради Європи «Сприяння розробці житлових рішень для осіб, постраждалих від війни в Україні». У фокусі – актуалізація житлового законодавства України та розробка Закону України «Про основні засади житлової політики».

10:31:47 27.11.2023

В Україні запрацював цілодобовий Штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на дорогах

Через погіршення погодних умов — сильні снігопади, ожеледиця — аби не допустити проблем на автошляхах й оперативно реагувати на ситуацію, почав роботу цілодобовий Штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на дорогах державного значення.

09:56:17 27.11.2023

Ознайомлення з доопрацюваннями у Реєстрі пошкодженого та знищеного майна

Працівники відділу житлово-комунального господарству, капітального будівництва, комунального майна, благоустрою та екології Гірської міської військової адміністрації взяли участь у вебінарі щодо ознайомлення зі здійсненим доопрацюванням у Реєстрі пошкодженого та знищеного майна. Зазначені зміни відбулися відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 30 травня 2023 року №600 «Про затвердження Порядку надання компенсації за знищені об’єкти нерухомого майна».

15:56:49 22.11.2023

Чи потрібно звертатись до ПФУ для отримання перерахунку на тверде паливо?

Для перерахунку розміру виплат пільг та субсидії на тверде пічне побутове паливо в поточному році не потрібно спеціально звертатися до Пенсійного фонду України, про це повідомила пресслужба Мінсоцполітики.

13:36:36 21.11.2023

В Україні запрацювало майже 11 тисяч Пунктів незламності

За інформацією обласних військових адміністрацій, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Нацполіції та Укрзалізниці вже діють - 10 945 пунктів по всій Україні, а загалом створені та готові до відкриття - ще 2 356. Такі дані були оголошені на засіданні Координаційного штабу з питань розгортання та організації роботи Пунктів незламності.

10:16:49 21.11.2023

Українці зможуть детально перевіряти майбутню нерухомість завдяки оновленню в ЄДЕССБ

На порталі Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва (ЄДЕССБ) стала доступна опція перегляду відомостей по спеціальному майновому праву. Тепер кожен користувач зможе перевірити майбутні обʼєкти нерухомості та дізнатися всю необхідну інформацію про їхнє будівництво.

10:49:52 16.11.2023

Олександр Кубраков, віце-прем’єр-міністр з відновлення України – Міністр розвитку громад, територій та інфраструктури України: Програмі державної грошової допомоги єВідновлення — півроку

10 травня 2023 року запустили перший етап програми — це державна грошова допомога на ремонти для українців, житло яких постраждало через російську агресію. Завдяки цій програмі вже більше 23-х тисяч українських родин отримали кошти, щоб відновити свої домівки.

11:43:44 13.11.2023

НКРЕКП встановила нові граничні ціни на ринку "на добу наперед"

Національна комісія, що здійснює держрегулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), встановила нові максимальні граничні ціни електроенергії (price caps) на ринках "на добу наперед" (РДН) та внутрішньодобовому ринку (ВДР).

12:09:16 10.11.2023

E-construction talks: Робота органів ДАБК в Єдиній державній електронній системі у сфері будівництва

Відбулася третя робоча зустріч E-construction talks – відкритий діалог між розробниками Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва (ЄДЕССБ) з представниками будівельної галузі. Темою зустрічі була роль органів державного архітектурно-будівельного контролю (ДАБК) в роботі системи та основні виклики. Захід пройшов у форматі онлайн. 

09:57:59 10.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь