Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Служба у справах дітей

XVІ Всеукраїнський конкурс шкільних малюнків «МОЇ ПРАВА: разом до перемоги»

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення, за участі Української молодіжної правничої асамблеї, Благодійного фонду «Об’єднання світових культур», Української асоціації підтримки творчої молоді проводить XVІ Всеукраїнський конкурс шкільних малюнків «МОЇ ПРАВА: разом до перемоги» .

09:54:38 24.03.2023

Ювенальна Поліція України запрошує школярів на онлайн-лекцію про безпеку на дорогах в темний час доби

24 березня об 11:00 відбудеться онлайн-лекція для школярів про правила безпечної поведінки на дорогах в темний час доби, особливо за умови відсутності електроенергії та освітлення на вулицях міст і селищ.

14:47:29 23.03.2023

Залишків «пакунку малюка» в медичних закладах вистачить до кінця червня 2023 року, новий тендер заплановано на кінець березня

"Пакунок малюка" - одна з затребуваних новацій для родин, які стають батьками. Уряд приділяє багато уваги - і виділяє значний обсяг коштів на його закупівлю. Зокрема, у бюджеті на 2023 рік закладено 1,43 млрд грн на закупівлю “пакунків”, а також на надання грошової компенсації родині за невикористані пакунки.

19:36:17 16.03.2023

До уваги осіб з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають на квартирному обліку Гірської міської територіальної громади Сєвєродонецького району Луганської області!

З метою проведення інвентаризації облікових справ осіб з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають на квартирному обліку та оновлення інформації з наданням наступного пакету документів:

17:20:54 10.03.2023

Як поговорити з дитиною про безпеку в Інтернеті?

Кожна дитина, яка має необмежений доступ до пристроїв, що під’єднані до інтернету, перебуває в зоні ризику. Батьки мають розуміти, що йдеться не лише про неконтрольований час онлайн, дезінформацію або надмірну увагу до трендів соцмереж. Сексуальне насильство є не тільки в офлайн-реальності, але й в інтернеті. Ці явища називають термінами: «секстинг», «онлайн-грумінг» та «сексторшен». Міністерство освіти і науки України нагадує про основні загрози для дівчат в інтернеті та що робити, якщо дитина потрапила на злочинців. Докладніше: bit.ly/3YHsXlT

14:04:40 08.03.2023

Поліцейські - психологи Головного управління Національної поліції в Луганській області пропонують батькам декілька простих правил, які допоможуть вберегти дитину від небезпечних субкультур

- Щоденно спілкуйтесь з дитиною для підтримки відкритості у стосунках. З’ясовуйте настрій та дізнавайтесь причину погіршення емоційного стану дитини.

10:16:27 08.03.2023

Чому не можна тримати все у собі

Щодня людська психіка витрачає величезні зусилля, аби знеболити рани, яких завдає війна. І як результат – часто емоції завмирають, бо не може людина бути чутливою до такої кількості горя навколо.

14:17:09 07.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь