Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Служба у справах дітей

Маленькі діти ще не вміють давати раду своїм почуттям, тому негативні емоції та незадоволені потреби часто можуть знаходити вихід у вигляді агресивних дій

Агресія може проявлятися вербально – в образливих словах, криках, дражнилках тощо та тактильно, у діях – битті, штовханні, кусанні.

16:09:55 18.07.2023

Проведено навчання служб у справах дітей територіальних громад Луганської області

Сьогодні Департаментом з питань захисту прав дітей та забезпечення стандартів рівності Національної соціальної сервісної служби було проведено навчання служб у справах дітей територіальних громад Луганської області. До участі були запрошені працівники Гірської міської військової адміністрації.

15:25:48 18.07.2023

Техніки та вправи для дітей у разі панічних атак

    Панічна атака – це раптове відчуття сильного страху без реальної небезпеки чи видимої причини. Напади можуть відбуватися після пережитого складного чи стресового досвіду або бути наслідками перенесених хвороб. 

13:10:01 17.07.2023

Ти як?

Уявіть, що поруч із вами завжди є персональний коуч з ментального здоров’я — він і про стрес роз’яснить на пальцях, і допоможе правильно подихати, коли забракне повітря. А якщо тривога не дасть заплющити очей, коли стемніє — розповість історію або заколише звуками дощу.

15:46:33 12.07.2023

Ти як?

Якщо людина дезорієнтована, не може назвати своє ім’я чи місце перебування, погрожує нашкодити собі чи іншим, плаче або кричить — це можуть буть ознаки сильного стресу.

11:47:18 12.07.2023

Як допомогти собі, коли стресуєш?

Однією з найдієвіших вправ для того, щоб упоратися з напругою в тілі, яку спричиняє стрес, є повільне дихання. Ця техніка релаксації є базовою та абсолютно універсальною, адже її можна виконувати будь-де. У моменти стресу вона допомагає підвищити концентрацію та перемкнути увагу від стресових факторів. Всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?» рекомендує виконувати такі дії:

08:48:21 11.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь