Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Служба у справах дітей

Допомогу на оздоровлення певних категорій дітей відтепер можна отримати без відвідування органів соцзахисту

Як повідомляє Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, йдеться про сім’ї, де є діти з інвалідністю, або багатодітні сім’ї з дітьми віком від 7 до 18 років з-поміж малозабезпечених.

18:36:43 10.07.2023

Партнери програми «Ти як?» Veteran Hub пропонують одразу декілька напрямів підтримки для ветеранів, їх близьких і близьких військових

Це і безпечні фізичні простори, і консультації психологів, юристів та кар’єрних консультантів, і корисні матеріали про те, як будувати своє життя в нових умовах. Наприклад, як правильно подати свій військовий досвід в резюме.

08:22:29 10.07.2023

Базові навички турботи про себе та інших

У межах ініціативи першої леді України Олена Зеленська щодо створення Національної програми психічного здоров’я та психосоціальної підтримки спільно з ВООЗ та Міністерство охорони здоров'я України було створено довідник, який пропонує техніки з допомоги іншим і насамперед собі.

10:54:56 07.07.2023

Ти як?

80 % людей, за оцінками фахівців, можуть впоратися із негараздами ментального здоровʼя самостійно. За умови – що опанують відповідні навички.

14:52:59 05.07.2023

Що робити, якщо радіаційна аварія застала вас на вулиці?

По-перше, необхідно терміново захистити органи дихання. Для цього підійде будь-яка підручна тканина, складена у кілька шарів, або захисна маска. Це допоможе частково зменшити потрапляння радіоактивного пилу в організм.

14:51:40 05.07.2023

Про тимчасове переміщення (евакуацію) дітей та осіб, які проживають або зараховані до закладів різних типів, форм власності та підпорядкування на цілодобове перебування, та їх повернення

Днями працівники служби у справах дітей Гірської міської військової адміністрації взяли участь у навчальному вебінарі щодо впровадження постанови Кабінету Міністрів України від 01.06.2023 №546 «Про тимчасове переміщення (евакуацію) дітей та осіб, які проживають або зараховані до закладів різних типів, форм власності та підпорядкування на цілодобове перебування, та їх повернення».

11:59:13 02.07.2023

МОНЕТИЗАЦІЯ ДИТЯЧОГО ОЗДОРОВЛЕННЯ. ЯК ЦЕ ПРАЦЮЄ?

Нагадуємо, що з 1 червня 2023 року діє експериментальний проєкт для дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, - «Монетизація дитячого оздоровлення за принципом «гроші ходять за дитиною».

10:47:02 30.06.2023

Монетизація дитячого оздоровлення. Як це працює?

На початку червня було оголошено про запуск пілотного проєкту “Монетизація дитячого оздоровлення”, який реалізується Міністерство соціальної політики України та ДП ІОЦ. Цей проєкт надає можливість багатьом сім'ям, які отримують допомогу як малозабезпечена родина в Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Луганській, Миколаївській, Сумській, Харківській, Херсонській, Чернігівській або Київській області, можливість забезпечити своїм дітям якісний відпочинок та оздоровлення.

08:16:00 29.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь