A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Служба у справах дітей

Як діяти та куди повідомляти, якщо бачите дитину без дорослих?

У стресових ситуаціях і дорослі часом відчувають себе розгубленими, можемо лише уявити якими безпорадними відчувають себе діти. Зокрема, у випадках, коли з тих чи інших причин знаходяться у незнайомому місці на самоті.

14:36:56 22.04.2023

Як допомогти дитині пережити втрату?

Біль від втрати через війну, на жаль, пережили чимало українських сімей. Як допомогти пережити втрату найменшим членам родини – ділимося порадами для батьків від Центру здоров'я та розвитку "Коло сім'ї".

10:05:36 14.04.2023

Інформація для мешканців Луганської області щодо грошової допомоги дітям із сімей ВПО до 18 років, котрі мають медичні потреби: в лікуванні, обстеженні, діагностиці тощо

«Благодійний фонд «СОС Дитячі Містечка Україна», в рамках проекту «Фонд гуманітарного фінансування» надає грошову допомогу дітям із сімей ВПО до 18 років, котрі мають медичні потреби: в лікуванні, обстеженні, діагностиці тощо. Виплата одноразова, дорівнює - 5 000 грн (п'ять тисяч грн) на дитину. Виплата проводиться на картковий рахунок матері або батька.

17:25:00 11.04.2023

Робота із захисту прав дітей продовжується

Сьогодні фахівці служби у справах дітей Гірської міської військово-цивільної адміністрації взяли участь у нараді, яка відбулася під головуванням начальника служби у справах дітей Луганської обласної державної адміністрації Раїси Родіної.

21:46:10 06.04.2023

Запрацював телеграм-канал державного порталу «Діти війни»

«Діти війни» (https://childrenofwar.gov.ua/) – це онлайн-платформа з узагальненою інформацією про кількість дітей, які постраждали внаслідок збройної агресії рф проти України. Також на порталі постійно оновлюються кількісні показники щодо дітей, яких вдалося розшукати й повернути додому.

12:30:16 06.04.2023

До ініціативи першої леді Олена Зеленська зі створення Всеукраїнської програми ментального здоров’я доєднуються нові партнери – анімаційний освітній проєкт, що є частиною глобального плану Sesame Workshop

З 27 березня щодня о 12:30 на українських телеекранах з'являтимуться відомі в усьому дитячому світі герої мультсеріалу Sesame Street – «Вулиця Сезам».

08:01:59 04.04.2023

"Муніципальна няня"

Для допомоги молодим батькам у догляді за малечею у 2019 році в Україні було запроваджено новий вид соціальної допомоги – «муніципальна няня», грошова допомога молодим сім’ям від Уряду країни.

16:02:54 30.03.2023

Відбулася нарада щодо захисту прав та реалізації інтересів дітей

З метою захисту прав та законних інтересів дітей 28 березня відбулася робоча нарада спеціалістів служби у справах дітей Гірської міської військово-цивільної адміністрації з родиною дитячого будинку сімейного типу.

22:48:50 29.03.2023

Я сильна, вільна, незалежна!

У рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я першої леді Олена Зеленська експерти телеграм-каналу «Подбай про себе» та громадської організації «Підтримай дитину», ГО «Асоціація дієвих психологів України» реалізують проєкт «Я сильна, вільна, незалежна!», у межах якого жінки зможуть відвідати психологічні закриті онлайн-групи.

15:37:31 29.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь