Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Служба у справах дітей

Маленькі діти ще не вміють давати раду своїм почуттям, тому негативні емоції та незадоволені потреби часто можуть знаходити вихід у вигляді агресивних дій

Агресія може проявлятися вербально – в образливих словах, криках, дражнилках тощо та тактильно, у діях – битті, штовханні, кусанні.

16:09:55 18.07.2023

Проведено навчання служб у справах дітей територіальних громад Луганської області

Сьогодні Департаментом з питань захисту прав дітей та забезпечення стандартів рівності Національної соціальної сервісної служби було проведено навчання служб у справах дітей територіальних громад Луганської області. До участі були запрошені працівники Гірської міської військової адміністрації.

15:25:48 18.07.2023

Техніки та вправи для дітей у разі панічних атак

    Панічна атака – це раптове відчуття сильного страху без реальної небезпеки чи видимої причини. Напади можуть відбуватися після пережитого складного чи стресового досвіду або бути наслідками перенесених хвороб. 

13:10:01 17.07.2023

Ти як?

Уявіть, що поруч із вами завжди є персональний коуч з ментального здоров’я — він і про стрес роз’яснить на пальцях, і допоможе правильно подихати, коли забракне повітря. А якщо тривога не дасть заплющити очей, коли стемніє — розповість історію або заколише звуками дощу.

15:46:33 12.07.2023

Ти як?

Якщо людина дезорієнтована, не може назвати своє ім’я чи місце перебування, погрожує нашкодити собі чи іншим, плаче або кричить — це можуть буть ознаки сильного стресу.

11:47:18 12.07.2023

Як допомогти собі, коли стресуєш?

Однією з найдієвіших вправ для того, щоб упоратися з напругою в тілі, яку спричиняє стрес, є повільне дихання. Ця техніка релаксації є базовою та абсолютно універсальною, адже її можна виконувати будь-де. У моменти стресу вона допомагає підвищити концентрацію та перемкнути увагу від стресових факторів. Всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?» рекомендує виконувати такі дії:

08:48:21 11.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь