A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Комунальний заклад «Центр надання соціальних послуг» Гірської міської територіальної громади Сєвєродонецького району Луганської області («ЦНСП»)

ТИ ЯК?

У будь-який час дня або ночі можуть залунати повітряна тривога, робота ППО чи звуки вибухів. Існує хибна думка, що дітям не потрібно пояснювати, що відбувається, а достатньо просто їх відволікти та сказати «не бійся». Насправді дітям важливі і пояснення, і підтримка дорослих.

07:51:31 18.11.2023

Підвищення кваліфікації для працівників соціальної сфери Луганщини

Працівники КЗ «Центр надання соціальних послуг» Гірської міської територіальної громади з 13 по 17 листопада пройшли п’ятиденні курси підвищення кваліфікації для фахівців із соціальної роботи та інших працівників системи соціального захисту Луганської області.

07:43:51 18.11.2023

Послуга «підтриманого проживання»

«Відсутність соціалізації» – саме такими словами можна описати випускників інтернатних закладів, особливо тих, хто має інвалідність. Адже коли такій дитині виповнюється 18 років – вона переходить до геронтологічного або психоневрологічного інтернату, де фактично стає ізольованою від суспільства.

08:52:14 16.11.2023

Правнична допомога сім'ям зниклих безвісти

Україні триває боротьба за незалежність, яка, на жаль, часто призводить до втрати зв’язку громадян зі своїми рідними під час повномасштабного вторгнення. Тому фахівці системи правничої допомоги продовжують надавати безоплатну підтримку родичам осіб, які зникли безвісти.

13:40:28 14.11.2023

Міфи про соціальну роботу

Міфи – це не лише частина легенд і приказок давніх цивілізацій, але і часто поширені переконання та уявлення, що впливають на громадськість, зокрема в соціальній сфері. Тож, у нашому пості розглянемо декілька поширених міфів, що можуть впливати на розуміння соціальних питань та взаємодії між людьми.

13:37:45 14.11.2023

Посттравматичний стресовий розлад

Посттравматичний стресовий розлад (ПТСР) – це розлад психічного здоров’я, який може розвинутися після того, як людина пережила або стала свідком травматичних подій. Хибно вважати, що цей стан загрожує лише військовим. Окрім воєнних конфліктів, до травматичних подій також відносяться терористичні акти, стихійні лиха, сексуальне та домашнє насильство, катування, перебування у рабстві, пережите в дитинстві насилля тощо.

16:34:26 09.11.2023

Цифрова безпека: 5 тем, які потрібно обговорити з рідними

Сім'я є одним з базових інститутів нашого суспільства. “Сім'ї” можуть бути різними, але в більшості випадків, саме сім'я відіграє ключову роль у процесі соціалізації людини, поряд з іншими інститутами, такими як школа чи робота. Не забуваймо, що процес соціалізації завжди динамічний і може відбуватися протягом усього життя людини. Саме тому в умовах швидкозмінного суспільства, яке стрімко цифровізується, людям доводиться адаптуватися до нових умов та викликів цифрового світу і чи не найкраще у цьому можуть допомогти саме наші рідні.

16:12:56 08.11.2023

Аптечка психологічної самодопомоги

На сайті Всеукраїнської програми ментального здоровʼя «Ти як?», ініційованої першою леді Оленою Зеленською, можна знайти Аптечку психологічної самодопомоги: https://howareu.com Це справді важлива шпаргалка для кожного з нас. І хоча антистресові вправи не завжди даються з першого разу — не здавайтеся

09:34:14 30.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь