A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Комунальний заклад «Центр надання соціальних послуг» Гірської міської територіальної громади Сєвєродонецького району Луганської області («ЦНСП»)

01 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблеєю ООН

Це свято покликано звернути увагу всього людства на потреби старшого покоління. Турбота про людей старшого віку – справа всього суспільства, адже саме літні люди зберегли для нас найкращі національні традиції, навчили долати труднощі та бути гідними своєї держави.

14:51:24 05.10.2023

ТИ ЯК?: ЯК ПСИХОЛОГІЧНІ ТРАВМИ ДИТИНСТВА ПОЗНАЧАЮТЬСЯ В ДОРОСЛОМУ ЖИТТІ

В умовах війни маємо особливо дбати про дитячу психіку. Неважливо, що саме пережила дитина: евакуацію, постріли чи звуки сирен — усе це для неї може стати травматичним досвідом. Дистанційне навчання чи новий колектив — речі, які раніше здавалися нормою, зараз мають неабиякий вплив.

17:00:38 04.10.2023

Плюс дві підтримані Урядом важливі ініціативи від Мінсоцполітики

У фокусі – посилення життєстійкості українців та соціальний супровід військовослужбовців і їхніх родин на базі підрозділів Збройні Сили України / The Armed Forces of Ukraine. Детальніше про підтримані Кабміном постанови нижче:

16:58:18 04.10.2023

Щоб дитина зростала в сім’ї. Мінсоцполітики вдосконалює послугу соціального супроводу сімей у складних життєвих обставинах

Впродовж травня – жовтня 2023 року Мінсоцполітики пілотує Державний стандарт соціальної послуги супроводу сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах. Це - одна з найзатребуваніших соціальних послуг. Новий стандарт дозволить актуалізувати її та зробити акцент на розвитку  батьківських компетенцій. Результат пілоту презентували сьогодні за участі Міністерки соцполітики Оксани Жолнович. На заході також вручили сертифікати та подяки  соціальним працівникам, які беруть участьу  пілоті.

13:02:31 26.09.2023

Етичні рекомендації, які можуть бути корисними при спілкуванні з особами з інвалідністю

Належна комунікація важлива під час спілкування, наданні послуг   тощо. Однак, необхідно враховувати деякі особливості при спілкуванні з людьми з інвалідністю. До вашої уваги наводимо корисні посилання, які можуть позитивно вплинути на комунікацію. 

11:51:10 26.09.2023

В Урядовому контактному центрі запрацювала спеціалізована "гаряча лінія" з питань реабілітації, протезування/ортезування та забезпечення іншими допоміжними засобами реабілітації військовослужбовців, які отримали поранення

Зважаючи на повномасштабну війну, розв'язану російською федерацією, та спротив, який чинять наші військові на фронті, на жаль, в країні зростає кількість людей, що потребують реабілітації, забезпечення протезно-ортопедичними виробами та допоміжними  засобами реабілітації.

08:33:50 17.09.2023

Кожна дитина може отримати безоплатно послуги юриста та адвоката

Дитина може опинитися у контакті або у конфлікті з законом і потребувати захисту та/або представництва її інтересів у суді, перед іншими особами, державними органами, зокрема органами досудового розслідування.

09:04:20 06.09.2023

Громадські організації, які опікуються людьми з інвалідністю, можуть отримати державну підтримку в розмірі до півмільйона гривень

Громадські об'єднання, що надають соцпослуги людям з інвалідністю, можуть отримати у 2023 році державну підтримку в розмірі до 500 тис. грн 

09:21:29 01.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь