A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Комунальний заклад «Центр надання соціальних послуг» Гірської міської територіальної громади Сєвєродонецького району Луганської області («ЦНСП»)

Послуга раннього втручання

Раннє дитинство є визначальними для подальшого гармонійного розвитку дитини. Тому надзвичайно важливо не зволікати, а якнайшвидше розпочинати роботу з сім'ями, де виховують дітей з порушенням розвитку. Ці сім'ї можуть відчувати тривогу щодо фізичного та психосоціального благополуччя своєї дитини чи переживати кризові ситуації.

09:19:20 03.04.2024

Толерантне ставлення до людей з інвалідністю

Діти з раннього віку виявляють неабияку допитливість до навколишнього світу та людей, які їх оточують. Все частіше у громадських місцях чи навіть у шкільному середовищі вони можуть зустрічати людей, які користуються протезами та кріслами колісними, спілкуються жестовою мовою чи пересуваються за допомогою тростини.

12:31:09 27.03.2024

Емоції під час війни: як допомогти дітям

У період масових ракетних загроз та обстрілів по всій території України, діти переживають складні емоційні стани, які можуть суттєво впливати на їх психічний стан.

14:14:40 26.03.2024

Соціальна послуга догляду вдома

    Громадяни з інвалідністю, тяжкими формами захворювання та люди літнього віку мають можливість скористатися соціальною послугою догляду за місцем проживання (вдома).

08:50:38 22.03.2024

Як батьки можуть допомогти своїм дітям після трагедії

В умовах воєнного стану важливо приділяти увагу психологічному стану дітей, особливо тих, хто зазнав втрати близької людини. Часто діти та підлітки відчувають провину за те, що не запобігли трагедії або смерті, і у них можуть з’являтися думки про помсту. Однак, більшість таких реакцій є нормальними після травматичної події, але з часом вплив цих симптомів знижується.

15:00:52 18.03.2024

Ти як?

Перш ніж хвилюватися через нестачу мотивації, варто спитати себе про причини, дати чесну відповідь і прийняти її. Прийняти себе.

15:06:47 14.03.2024

Ти як?

Кажуть, обличчя, як і очі  — дзеркало душі. Проте чи вірно це? Особливо коли йдеться про людину, яка отримала травму.

15:06:02 11.03.2024

Як подолати безсоння через постійний стрес під часвійни: поради для самозарадності

З початку повномасштабного вторгнення все більше українців скаржаться на погіршення якості сну. Результати масштабного дослідження, проведеного компанією Gradus Research, найбільш поширеними симптомами стресу є тривожні сновидіння — про що зазначили 63% респондентів та безсоння, яке відмітили 45% опитаних. Тривале ігнорування проблеми може негативно позначитися і на фізичному, і на ментальному здоров’ї. Та що робити, коли заснути зовсім ніяк не вдається?

09:16:04 11.03.2024

Підтримка ментального здоров’я підлітків

Зростання рівня тривожності та стресу є характерним для підліткового віку, особливо в умовах війни, коли збільшується обсяг викликів і переживань. Внаслідок чого у підлітків з’являється ще більше прагнення до незалежності та відсутності контролю з боку дорослих, що може призводити до ускладнення спілкування між батьками та дітьми.

16:15:43 06.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь