A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Комунальний заклад «Центр надання соціальних послуг» Гірської міської територіальної громади Сєвєродонецького району Луганської області («ЦНСП»)

Ти як?

Тривожність і відчуття напруги в тілі — основні наслідки тривалого стресу, згідно з останнім дослідженням Gradus Research за жовтень 2023 року. Ці симптоми — вагома причина звернутися до спеціаліста або свого сімейного лікаря, який пройшов навчання за програмою ВООЗ mhGAP і тепер може надавати підтримку з ментального здоров’я.

10:14:49 22.01.2024

«Сексуальне насильство пов’язане з конфліктом»

Працівники комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Гірської міської територіальної громади відвідали онлайн тренінг «Сексуальне насильство пов’язане з конфліктом».

09:51:54 19.01.2024

Ти як? Наші емоції

А ще емоції доводять, що ми з вами — живі люди, які мають почуття. Приймайте та проживайте їх усі.

14:26:50 08.01.2024

Ти як?

Коли рідні чи близькі нам люди йдуть на фронт, це випробування і подвійний стрес для всієї родини. Та ще складніше дати собі раду з цим малечі, яка не має відповідей на безліч запитань і сприймає реальність дещо інакше.

09:16:33 05.01.2024

Дайджест корисних посилань для ветеранів, ветеранок та членів їхніх сімей

Фахівцями Міністерства у справах ветеранів України розроблено низку роз’яснювальних інфографік, покрокових інструкцій та корисних посилань, які стануть у нагоді українським Захисникам і Захисницям, членам їхніх родин.

08:23:39 03.01.2024

Ти як?

Початок нового року — час обіцянок собі. Пообіцяйте піклуватися про ментальне здоров’я — своє та близьких . А якщо не знаєте, з чого почати, ось кілька порад. Завжди можна почати з простого.

12:11:32 01.01.2024

ТИ ЯК? Хибні фрази, які ми чули з дитинства

      Ваша самоцінність не залежить від думки інших. А соромитися свого «Я» через можливість комусь не сподобатися – не має сенсу. Навіть якщо всі довкола кажуть «не виділяйся». Навіть якщо ці слова лунають із вуст рідних. Не всі установки від батьків та родичів, що закладаються нам із дитинства, є правильними.

08:30:07 15.12.2023

ТИ ЯК? Долаємо тривожність.

Усі ми час від часу відчуваємо тривожність. Зазвичай хвилювання через певні події чи буденні клопоти триває недовго — від кількох хвилин до кількох днів. Але для деяких тривожність — це не просто напружений день чи занепокоєння.  Як наслідок тривалого стресу вона може тривати протягом тижнів, місяців і навіть років. Може переростати у тривожний розлад і заважати людині жити повноцінним життям.  Пам’ятаймо про це та поважаймо одне одного. Якщо ви чи ваші близькі страждаєте на постійну тривожність, спробуйте щоденні вправи й техніки для заспокоєння, перегляньте свій графік — переконайтеся, що достатньо відпочиваєте, повноцінно харчуєтеся, знаходите час для себе. Якщо вам не вдається подолати тривожність самотужки, не соромтеся звернутися до спеціаліста.

20:00:46 14.12.2023

ТИ ЯК?

Що сказати сьогодні захисникам і захисницям?

12:41:55 06.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь