A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Комунальний заклад «Центр надання соціальних послуг» Гірської міської територіальної громади Сєвєродонецького району Луганської області («ЦНСП»)

Насильство в будь-якій формі неприпустиме

Якщо ви, ваші близькі чи знайомі постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі, насильства стосовно дітей — звертайтеся за допомогою, на гарячу лінію 1547. За цим номером можна отримати конфіденційну консультацію та допомогу.

13:48:15 26.08.2023

Проведено нараду соціального спрямування

Сьогодні заступником начальника  Гірської міської військової адміністрації з соціальних питань Інною Деміденко в онлайн форматі проведено нараду соціального спрямування «Організація соціальної роботи із сім’ями, які пережили окупацію».

17:24:04 18.08.2023

«Чому він загинув, а я живий?»: як підтримати людину із синдромом "вцелілого"

Коли людина втрачає когось із близьких або ж опиняється у ситуації, яка загрожує життю, і стає свідком смерті інших, у неї може сформуватися синдром вцілілого. Вона знецінює власний негативний досвід, відчуває сором та провину, позаяк вважає, що не доклала зусиль, аби врятувати життя.

12:13:12 13.08.2023

Удосконалено механізм надання соціальних послуг потерпілим унаслідок нещасного випадку на виробництві або професійного захворювання

Набула чинності постанова Кабінету Міністрів України від 14.07.2023 № 775 "Деякі питання реалізації прав потерпілих внаслідок нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання на отримання соціальних послуг".

19:05:12 08.08.2023

Раннє втручання – це міждисциплінарна допомога сім’ям з дітьми раннього віку

Дослідження підтверджують, що перші роки життя дитини є визначальними для її подальшого росту та розвитку і впливають на її майбутнє. При цьому кожна дитина пізнає світ у своєму темпі і потребує різного обсягу зусиль з боку дорослих, особливо, якщо мова йде про дітей із порушеннями розвитку.

19:04:13 05.08.2023

Відбулася соціальна спрямована нараду

Сьогодні заступником начальника Гірської міської військової адміністрації з соціальних питань Інною Деміденко проведено соціально спрямовану нараду з працівниками установи та підвідомчого комунального підприємства.

18:02:05 04.08.2023

Як спілкуватися з військовими, які щойно прибули з фронту

Ви міцно обіймаєте батька, брата чи сестру, вашу кохану людину, яка ще вчора ночувала в окопі під обстрілами. Чи думали ви, що скажете в цей момент? Про що запитаєте вдома? Як будете слухати численні історії або ж довгу тишу?

22:27:29 03.08.2023

СТАТУС ДИТИНИ, ЯКА ПОСТРАЖДАЛА ВНАСЛІДОК ВОЄННИХ ДІЙ ТА ЗБРОЙНИХ КОНФЛІКТІВ

Захист дітей – один із стратегічних загальнонаціональних пріоритетів. Держава вживає всіх необхідних заходів для забезпечення захисту дітей, які перебувають у зоні воєнних дій і збройних конфліктів, дітей, які постраждали внаслідок воєнних дій і збройних конфліктів, догляду за ними та возз’єднання їх із членами сім’ї, включаючи розшук, звільнення з полону, повернення в Україну дітей, незаконно вивезених за кордон.

22:11:10 03.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь