A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Комунальний заклад «Центр надання соціальних послуг» Гірської міської територіальної громади Сєвєродонецького району Луганської області («ЦНСП»)

Шахрайські схеми під час війни: як не потрапити на гачок

Щоразу шахраї вигадують нові способи обману, а в час війни вони активізувалися ще більше. Чи натрапляли ви на сторінки в соцмережах, де пропонують допомогу українцям у скруті? Чи отримували повідомлення про нарахування грошової допомоги, яку не оформлювали?

11:30:32 13.02.2024

Як допомогти дитині подолати тугу за домівкою

     Діти-переселенці часто відчувають сум за своєю домівкою і звичним способом життя. Зміна оточення, побутових умов та пошук нових друзів, як правило, призводить до збільшення рівня стресу. А тривожність, в свою чергу, негативно впливає на їхнє емоційне і психічне благополуччя, погіршує загальне самопочуття та знижує успішність навчання. 

09:02:41 13.02.2024

Проведено нараду соціального спрямування щодо запобігання проявам домашнього насильства та насильства за ознакою статі

Сьогодні заступницею начальника Гірської міської військової адміністрації з соціальних питань Інною Деміденко проведено нараду соціального спрямування з працівниками соціальної сфери щодо запобігання проявам домашнього насильства та насильства за ознакою статі.

16:35:40 09.02.2024

Ти як?

Пам’ятаймо, що батьки дітей з інвалідністю не потребують особливого ставлення чи специфічного спілкування. Вони такі ж батьки, як усі інші.

15:28:59 09.02.2024

Ти як?

Сімейний лікар є найпершим порадником у всіх скаргах на здоров’я, зокрема й ментальне. Терапевтка Ірина Шиманська поділилася власним досвідом після навчання за програмою ВООЗ mhGAP і пояснила, чому радить звертатися по допомогу вчасно.

23:22:18 08.02.2024

Працівники Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Гірської міської територіальної громади підвищують свою кваліфікацію

      Сьогодні для надавачів соціальних послуг громад області Луганським  обласним центром соціальних служб був проведений навчальний семінар «Організація надання соціальних послуг в громаді». Учасниками цього семінару стали і працівники КЗ «ЦНСП».

16:53:18 07.02.2024

Ти як?

      Щойно стає відомо про постраждалих через ворожі обстріли, на допомогу поспішають рятувальники, медики, а також психологи, готові надати допомогу тим, хто зазнав гострої реакції на стрес.

12:47:28 07.02.2024

Підвищуємо культуру «споживання» гаджетів

Ваша дитина багато часу витрачає на розваги за комп’ютером? Як забезпечити її користування гаджетами з користю для всієї сім`ї? Поради фахівців допоможуть батькам обрати оптимальний контент, зацікавити ним дитину та правильно користуватися оргтехнікою.

15:32:03 05.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь