A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Комунальний заклад «Центр надання соціальних послуг» Гірської міської територіальної громади Сєвєродонецького району Луганської області («ЦНСП»)

Аптечка психологічної самодопомоги

На сайті Всеукраїнської програми ментального здоровʼя «Ти як?», ініційованої першою леді Оленою Зеленською, можна знайти Аптечку психологічної самодопомоги: https://howareu.com Це справді важлива шпаргалка для кожного з нас. І хоча антистресові вправи не завжди даються з першого разу — не здавайтеся

09:34:14 30.10.2023

Національна гаряча лінія для дітей та молоді від Громадської організації «Ла Страда-Україна»

Національна гаряча лінія для дітей та молоді від Громадської організації «Ла Страда-Україна» працює з 2013 року. Вона цілодобова та безкоштовна. За вказаними номерами можна поспілкуватися з психологами, соціальними працівниками чи педагогами, і навіть юристами — обговорити ваш стан, поділитися тривогами або ж отримати консультацію з приводу порушення ваших прав. Усі консультації надаються анонімно та конфіденційно. Організація також має офіційний сайт: la-strada.org.ua. Загляніть, щоб дізнатися більше, і не зволікайте, якщо потрібна допомога. Вона поруч.

09:32:24 30.10.2023

Лінії емоційної підтримки Міжнародної організації з міграції (МОМ)

Кому дзвонити, коли зле? Яку лінію краще обрати? Це справді безкоштовно? Хочемо більше розповідати про лінії психологічної допомоги та звикати відкриватися, коли емоції б’ють через край. Лінія емоційної підтримки Міжнародної організації з міграції (МОМ) — це безкоштовна та анонімна допомога кваліфікованих психологів, які готові вислухати вас при будь-яких запитах для покращення емоційного стану. За вказаними номерами можна отримати одну або серію консультацій сам на сам із фахівцем — розповісти про те, що вас турбує, що спричиняє появу емоцій чи впливає на ваш стан і отримати поради. Не зволікайте, якщо вам є чим поділитися. Ваші почуття важливі.

09:30:42 30.10.2023

Ти ЯК?

Депресія — це не сум, не пригніченість, не журба. Це не настрій чи стан. Це розлад, який отримав безліч «синонімів» через хибні уявлення про ментальне здоров’я.

11:54:09 23.10.2023

Як дізнатись про виробників протезів в Україні

На сайті  ДП «ІОЦ Мінсоцполітики України» опубліковано дашборд, який допоможе знайти та візуалізувати інформацію про підприємства, які виробляють протезно-ортопедичні вироби.

09:21:26 10.10.2023

Нові можливості для безкоштовного навчання за спеціальностями «соціальна робота», «соціальне забезпечення»

Державна служба зайнятості має унікальну пропозицію для людей, які готові зробити ще один крок у своєму професійному розвитку – це ваучер на навчання.

12:29:17 07.10.2023

Повітряні тривоги в школі: як батькам підготувати дитину

З початком вересня частина дітей знову почала ходити до школи. Усі заклади освіти, які працюють офлайн, обладнані бомбосховищами, а вчителі мають чіткі інструкції на випадок повітряної тривоги. Багато українських дітей вже знає, що робити, коли під час навчання звучить сирена. Але є першачки, школярі, які нещодавно повернулися з-за кордону, перейшли з офлайн на онлайн навчання або переїхали чи просто змінили школу. Під час повітряної тривоги вони можуть розгубитися чи запанікувати. 

12:02:59 07.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь