Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Децентралізація 2023

Дата: 28.02.2023 14:21
Кількість переглядів: 155

28 лютого Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України у співпраці з ГО «ДЕСПРО» за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» проводило форум «Децентралізація 2023. Законодавчий порядок денний в умовах війни».

До участі долучилися посадові особи відділу житлово-комунального господарства, капітального будівництва, комунального майна, благоустрою та екології Гірської міської військово-цивільної адміністрації.
В ході заходу були обговорені законодавчі ініціативи, які необхідні для відновлення постраждалих громад. Зокрема, розглядалися актуальні завдання децентралізації, особливості впливу воєнного стану на діяльність органів місцевого самоврядування та військових адміністрацій як державних кризових органів управління.
Учасники форуму також досліджували питання фінансової та економічної спроможності громад в умовах воєнного стану та післявоєнного періоду, створення умов для інтеграції ВПО та повернення додому українських громадян. Крім того, були обговорені питання інтеграції місцевого самоврядування України у європейський простір і міжнародне муніципальне партнерство.
Обговорення зазначених питань допоможе знайти способи вирішення проблем, з якими стикаються українці в умовах воєнного конфлікту та після його завершення.

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь