A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Житлово-комунальне господарство

Безбарʼєрність має стати обовʼязковою складовою відбудови регіонів України

У Міністерстві відновлення пройшло четверте засідання «Команди підтримки громад» (Community Support Team) під головуванням заступниці Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександри Азархіної та під егідою радниці – уповноваженої Президента України з питань безбарʼєрності Тетяни Ломакіної. Головне завдання цієї робочої групи — обʼєднати зусилля представників ініціатив, програм та проєктів, залучених до відновлення на місцевому розвитку для синхронізації заходів відновлення та пріоритизації першочергових потреб громад.

10:41:09 08.02.2024

Який розмір середньомісячного сукупного доходу сім’ї враховується при наданні пільг на оплату житлово-комунальних послуг

Перелік пільг з оплати житлово-комунальних послуг, що надаються з урахуванням доходів, а також осіб, які мають право на такі пільги, визначено Порядком надання пільг окремим категоріям громадян з урахуванням середньомісячного сукупного доходу сім’ї (затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 04.06.2015 №389).

10:55:32 06.02.2024

Тепер за програмою єОселя можна купувати приватні будинки і таунхауси

Вступили в силу зміни до умов отримання пільгових іпотечних кредитів за програмою єОселя, завдяки чому позичальники вже можуть купувати не тільки квартири, а й житлові будинки або таунхауси.

08:59:13 01.02.2024

«Діалогова платформа»

31 січня відбулася онлайн конференція з просторового планування «Діалогова платформа». До участі долучилися спеціалісти відділу житлово-комунального господарства та відділу земельних ресурсів Гірської міської військової адміністрації.

20:25:28 31.01.2024

У ЄДЕССБ оновлено функціонал подачі звернень до ЦНАПів

У Єдиній державній електронній системі у сфері будівництва (ЄДЕССБ) оновився функціонал автоматизованого робочого місця працівників ЦНАПів щодо реєстрації повідомлень про початок будівельних робіт та подачі декларацій про готовність об'єктів до експлуатації.

15:48:16 31.01.2024

НКРЕКП повернулась до питання обговорення про збільшення тарифу на холодну воду та водовідведення

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повернулась до розгляду питання щодо збільшення тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення.

09:39:24 31.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь