A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Житлово-комунальне господарство

Регіони продовжують роботу з підготовки та посилення Пунктів Незламності

Під час засідання Координаційного штабу з питань розгортання та організації роботи Пунктів Незламності команда Міністерства провела перевірку статусу готовності Пунктів Незламності до прийому населення.

10:38:35 08.01.2024

Працює цілодобовий Штаб з ліквідації наслідків негоди, яка насувається в Україну

8 та 9 січня очікуються складні погодні умови: різке зниження температури повітря до 19 – 25 градусів морозу та сильні снігопади по всій території України. Ситуація на дорогах буде ускладненою через ожеледицю і налипання моркрого снігу.

10:36:23 08.01.2024

Обговорено Порядок надання компенсації за знищені об’єкти нерухомого майна, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 30.05.2023 №600

Спеціалісти відділу житлово-комунального господарства Гірської міської військової адміністрації взяли участь у вебінарі, який проводило Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України. Приводом для зустрічі стало обговорення механізму нарахування компенсації за знищене нерухоме майно згідно до Порядку надання компенсації за знищені об’єкти нерухомого майна, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 30.05.2023 №600.

19:31:29 04.01.2024

Олександр Кубраков: Європейський інвестиційний банк залишається одним з наших найнадійніших та найбільших партнерів

На сьогодні Європейський інвестиційний банк (ЄІБ) спільно з Міністерством здійснює реалізацію цілої низки інвестиційних проєктів. Водночас загальна фінансова допомога, яку Банк вже надав Україні з початку повномасштабного вторгнення сягнула €1,7 мільярда. У першу чергу ці кошти спрямовуються на екстрений ремонт зруйнованої інфраструктури.

10:44:01 03.01.2024

Роз'яснення: Чи можна оформити субсидію на орендовану квартиру

В Україні претендувати на отримання житлової субсидії можуть не лише власники житла чи прописані у ньому члени родини. На допомогу з оплати житлово-комунальних послуг мають право також орендарі та внутрішньо переміщені особи (ВПО). На нарахування виплат цим громадянам потрібно подати відповідні документи, пише "Україна Комунальна".

10:24:05 28.12.2023

Олександр Кубраков: З 27 грудня розпочинаємо виплату компенсацій тим українцям, чиє житло зруйнували росіяни

Тепер кожен, хто вже отримав житловий сертифікат, через застосунок Дія може забронювати кошти для купівлі будинку або квартири. Що значить «забронювати кошти»? Це необхідно, щоб система знала, що ви плануєте здійснити покупку житла. Протягом 5 робочих днів надійде підтвердження в застосунку Дія про те, що кошти заброньовані. Після цього у вас є 30 днів, щоб оформити угоду купівлі-продажу нового житла. Якщо ви не встигнете за цей час – потрібно буде повторно подавати заяву на бронювання коштів у Дії.

10:04:47 28.12.2023

Кабмін передбачив пільгову іпотеку за програмою "єОселя" для купівлі приватних будинків

Кабінет Міністрів передбачив можливість отримувати пільгову іпотеку за програмою "єОселя" на купівлю приватних будинків і таунхаусів, повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

12:51:27 26.12.2023

Наталія Козловська: Принцип “тут і зараз” став основним у процесах відбудови житла у 2023 році

Заступниця Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України Наталія Козловська під час підсумкової зустрічі команди Міністерства з головами дипмісій та громадськістю розповіла про роботу та основні досягнення у напрямку роботи з житлом та містобудуванням за 2023 рік. 

10:23:10 26.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь