Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Земельні відносини

Вплив бойових дій на українські ґрунти: приклади громад

23 березня посадовці відділу земельних ресурсів, аграрного сектору економіки та сільських територій Гірської міської військово-цивільної адміністрації взяли участь у вебінарі «Вплив бойових дій на українські ґрунти: приклади громад».

17:01:53 23.03.2023

Будівельна амністія 2023 – спрощений порядок введення будинку в експлуатацію

31 серпня 2018 року набрав чинності Наказ Мінрегіону 03.07.2018 року №158 «Про затвердження Порядку проведення технічного обстеження і прийняття в експлуатацію індивідуальних (садибних) житлових будинків, садових, дачних будинків, господарських (присадибних) будівель і споруд, будівель і споруд сільськогосподарського призначення, що за класом наслідків (відповідальності) належать до об'єктів з незначними наслідками (СС1), збудовані на земельній ділянці відповідного цільового призначення без дозвільного документа на виконання будівельних робіт» (так звана будівельна амністія (будамністія)).

11:38:56 23.03.2023

ЗМІНА НАЗВИ МІСТА, СЕЛИЩА, РАЙОНУ, ВУЛИЦІ: ЯКУ АДРЕСУ ЗАЗНАЧАТИ В ДЕКЛАРАЦІЇ З ПЛАТИ ЗА ЗЕМЛЮ

У разі зміни адреси місця розташування земельної ділянки у зв'язку із запровадженням адміністративно-територіальної реформи (перейменуванням назви міста, села, селища вулиці тощо), в колонці 11 розд. І або колонці 12 розд. ІІ податкової декларації з плати за землю (земельний податок та/або орендна плата за земельні ділянки державної або комунальної власності) (далі - Декларація) зазначається інформація щодо адреси місця розташування земельної ділянки на підставі правовстановлюючих документів.

08:18:16 23.03.2023

Поводження з відходами. Норми та найкращі практики

21 березня посадові особи відділу житлово-комунального господарства, капітального будівництва, комунального майна, благоустрою та екології і відділу земельних ресурсів, розвитку аграрного сектору, економіки та сільських територій Гірської міської військово-цивільної адміністрації взяли участь у семінарі «Поводження з відходами. Норми та найкращі практики».

08:46:49 22.03.2023

Законодавчі механізми компенсації за пошкодження та знищення об’єктів нерухомого майна внаслідок військової агресії російської федерації

Вчора Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» спільно з Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України провели координаційну зустріч «Законодавчі механізми компенсації за пошкодження та знищення об’єктів нерухомого майна внаслідок військової агресії російської федерації». До участі долучилися посадові особи відділу земельних ресурсів, розвитку аграрного сектору, економіки та сільських територій Гірської міської військово-цивільної адміністрації.

08:50:22 15.03.2023

Спадкування права на оренду земельної ділянки

Досить часто на практиці можна зустріти ситуації, коли отримавши у спадок земельну ділянку, спадкоємці починають шукати можливості для зміни орендаря або умов договору. На що потрібно звернути увагу спадкоємцям?

09:54:54 14.03.2023

Обговорені механізми надання грантів для розвитку аграрного комплексу

09 березня посадовці відділу земельних ресурсів, розвитку аграрного сектору економіки та сільських територій Гірської міської військово-цивільної адміністрації долучились до круглого столу «Обговорення механізмів надання грантів для розвитку садівництва, ягідництва, виноградарства та тепличного господарства».

17:48:16 09.03.2023

Як громади можуть допомогти ветеранам/ветеранкам створити сімейне фермерське господарство?

Днями Всеукраїнська асоціація органів місцевого самоврядування «Асоціація  об’єднаних територіальних громад» у партнерстві з Всеукраїнською громадською організацією «Національна асоціація сільськогосподарських дорадчих служб України» проводила вебінар «Як громади можуть допомогти ветеранам/ветеранкам створити сімейне фермерське господарство». Спеціалісти відділу земельних ресурсів, розвитку аграрного сектору, економіки та сільських територій Гірськоі міської військово-цивільної адміністрації також долучилися до заходу.

14:13:51 09.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь