Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Земельні відносини

Держгеокадастр у суді скасовуватиме договори купівлі - продажу земель: на яких підставах

Згідно з рішенням уряду Держгеокадастр буде звертатися до суду з позовами про визнання недійсними угод, укладених із порушенням встановленого законом порядку купівлі-продажу, ренти, дарування, застави, обміну земельних ділянок державної, комунальної власності.

11:17:11 06.03.2023

Кадастровий номер земельної ділянки

Кадастровий номер земельної ділянки – індивідуальна, що не повторюється на всій території України, послідовність цифр та знаків, яка присвоюється земельній ділянці під час її державної реєстрації і зберігається за нею протягом усього часу існування.

18:39:23 27.02.2023

АПК-2023: війна, євроінтеграція, екологічні і кліматичні виклики, якість життя

Сьогодні посадовці відділу земельних ресурсів, аграрного сектору, економіки та сільських територій Гірської міської військово-цивільної адміністрації долучилися до IIІ щорічного форуму «АПК-2023: війна, євроінтеграція, екологічні і кліматичні виклики, якість життя». Організаторами заходу виступила Асоціація професіоналів довкілля ПАЕУ та Офіс сталих рішень спільно з ТПП України за підтримки Посольства Королівства Нідерландів в Україні.

14:45:15 23.02.2023

Порядок припинення дії договору оренди земельної ділянки після закінчення строку на який його було укладено

Договір оренди землі - це договір, за яким орендодавець зобов’язаний за плату передати орендареві земельну ділянку у володіння і користування на певний строк, а орендар зобов’язаний використовувати земельну ділянку відповідно до умов договору та вимог земельного законодавства.

16:19:16 20.02.2023

Обговорено сільський розвиток у контексті євроінтеграції України

15 лютого Всеукраїнська асоціація громад у партнерстві з Всеукраїнським конгресом фермерів спільно з Міністерством аграрної політики та продовольства України за підтримки Програми USAID з агарного і сільського розвитку (АГРО) проводила Форум «Сільський розвиток у контексті євроінтеграції України». До участі були запрошені посадові особи відділу земельних ресурсів, аграрного сектору, економіки та сільських територій Гірської міської військово-цивільної адміністрації.

15:49:42 15.02.2023

Обговорені новації проєкту про службу в ОМС

Вчора, 13 лютого, «Всеукраїнська асоціація громад» проводила вебінар «Новації проекту Закону про службу в органах місцевого самоврядування (№6504)». До участі у заході були запрошені посадові особи земельних ресурсів, розвитку аграрного сектору, економіки та сільських територій Гірської міської військово-цивільної адміністрації.

11:20:55 14.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь