Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Освіта

НМТ-2024: КАЛЕНДАР ПРОВЕДЕННЯ

 НМТ-2024 вступники складатимуть з 14 травня до 25 червня під час основної сесії та з 11 до 19 липня — додаткової. Такий календарний план МОН затвердило в наказі від 22 лютого.

16:03:31 22.02.2024

У закладах освіти Гірської міської територіальної громади відбулися заходи з нагоди відзначення Міжнародного дня рідної мови

У рамках свята була проведена низка різноманітних заходів. Так, для дітей проведені тематичні заняття «Найдорожча, калинова, рідна мова!», «Наша мова – крила нації» тощо. Крім того, учні шкіл відвідали філологічну майстерню «Слово до слова – зложиться мова», взяли участь у конкурсах «Лінгвістичні загадки», «Мовознавче асорті», «Склади прислів'я», «Вгадай фразеологізм». Також здобувачі освіти долучилися до віршованого флешмобу «Найважливіші слова для кожного українця».

16:06:26 21.02.2024

Проведено інструктивну нараду з питань замовлення документів про освіту державного зразка у 2024 році

Гірським міським центром професійного розвитку педагогічних працівників проведено інструктивну нараду з питань замовлення документів про освіту державного зразка у 2024 році. Захід організовано для відповідальних осіб закладів загальної середньої освіти Гірської міської територіальної громади.

12:01:34 21.02.2024

Порядок проведення НМТ–2024 набув чинності

Документ містить інформацію про основні засади підготовки та проведення національного мультипредметного тесту, особливості складання основних і додаткових сесій в тимчасових екзаменаційних центрах (ТЕЦ), визначення результатів, подання і розгляду апеляційних заяв тощо.

12:51:44 15.02.2024

Заклади освіти Гірської міської територіальної громади отримали комп’ютерне обладнання для навчання

416 одиниць комп’ютерного обладнання 14 лютого отримала начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Гірської міської військової адміністрації Вікторія Козаченко з метою подальшої передачі закладам освіти нашої громади. Передача гаджетів відбудеться адресно за фактичним місцем перебування учнів, оскільки їх родини були змушені покинути свої домівки та евакуюватися у більш безпечні регіони України.

14:59:38 14.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь