Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Освіта

Управління Державної служби якості освіти у Луганській області звертає увагу учасників освітнього процесу на особливості семестрового та річного оцінювання учнів/учениць в умовах воєнного стану

Нагадуємо, що колективам закладів загальної середньої освіти необхідно вжити всіх можливих заходів для здійснення семестрового і річного оцінювання здобувачів освіти.

15:13:04 14.05.2024

Вітаємо переможницю Всеукраїнського конкурсу есе патріотично-громадянської тематики «Єднанням сильні!»

Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді Міністерства освіти і науки України проведено Всеукраїнський конкурс есе патріотично-громадянської тематики «Єднанням сильні!». Його метою було залучення уваги молодого покоління до важливих питань національної свідомості та громадянської активності.

15:40:47 13.05.2024

Для педагогів, учнів і їхніх батьків запустили Wiki довідковий сайт “Права в освіті”

Якщо вам потрібно швидко знайти законодавче або   нормативно-правове рішення для врегулювання того чи іншого освітнього питання, вміло та юридично грамотно захистити власні права або ж ви просто хочете стати більш обізнаними про права учасників освітнього процесу та правові засади діяльності освіти – тоді вам на допомогу Wiki довідковий сайт “Права в освіті” , створений офісом освітнього омбудсмена.

09:54:35 13.05.2024

Євроінтеграційна діяльність у сфері освіти і науки

Український народ не раз демонстрував боротьбу за демократичні цінності та спільне майбутнє в європейській сімʼї. І сьогодні Україна відзначає День Європи спільно з іншими країнами ЄС — це підкреслює важливість нашої єдності.

09:59:32 09.05.2024

Стартувала V хвиля проєкту Шкільний урок волонтерства

07 травня спеціалісти відділу освіти, культури, молоді та спорту, а також центру професійного розвитку педагогічних працівників Гірської міської територіальної громади взяли участь у вебінарі про початок V хвилі проєкту Шкільний урок волонтерства.

12:28:37 08.05.2024

НМТ-2024: скільки завдань потрібно виконати, аби подолати поріг

Для участі у вступній кампанії до закладів вищої освіти, майбутнім абітурієнтам і абітурієнткам необхідно набрати порогову кількість тестових балів з кожного предмета Національного мультипредметного тесту.

13:38:11 07.05.2024

Обговорена реформа профільної середньої освіти

07 травня спеціалісти відділу освіти, культури, молоді та спорту Гірської міської військової адміністрації долучились до онлайн-діалогу із заступником міністра освіти і науки Андрієм Сташківим.

12:16:31 07.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь