Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Новини

Дата: від до Скинути

Окупанти гатять по дітях. Бойовики обстріляли дитячий садок у Станиці Луганській та школу у Врубівці

Окупанти гатять по дітях. Бойовики обстріляли дитячий садок у Станиці Луганській та школу у Врубівці

Сьогодні близько 9:00 збройними формуваннями РФ здійснено обстріл Станиці Луганської. В результаті застосування важкого артилерійського озброєння снаряди потрапили у будівлю дитячого садка, розташованого по вулиці Деповська, 22.

12:53 17.02.2022

Завершено ліквідацію юридичної особи – Тошківської селищної ради

Завершено ліквідацію юридичної особи – Тошківської селищної ради

Відділом правового забезпечення та кадрової роботи Гірської міської військово-цивільної адміністрації завершено процедуру припинення юридичної особи: «ТОШКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА» (ЄДРПОУ 04336949) шляхом її приєднання до ГІРСЬКОЇ МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ СЄВЄРОДОНЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ (ЄДРПОУ 44019094), про що до ЄДР внесено відповідний запис: 16.02.2022, Номер запису: 1003721120015001443.

11:36 17.02.2022

#UAразом

#UAразом

Це наша восьма напружена зима. Війна триває. Мешканці Луганщини не забували про це жодного разу. Ми плануємо короткочасно, під нашим ліжком тривожна валіза, ми готові захищатися і в день, і в ночі. Війна нас виховала. Це страшно, що ми з холодним спокоєм сприймаємо новини про загострення. І це теж виховання війни.

15:12 16.02.2022

16 лютого до Дня Єднання у Гірській громаді відбулася церемонія урочистого підняття Державного Прапора та виконання Державного гімну України

16 лютого до Дня Єднання у Гірській громаді відбулася церемонія урочистого підняття Державного Прапора та виконання Державного гімну України

До церемонії, яка проходила біля пам'ятного знаку захисникам українського народу та української державності, що у місті Гірське, долучилися керівник Гірської міської військово-цивільної адміністрації Олексій Бабченко, військовослужбовці відділу прикордонної служби «Золоте», представники місцевої влади, пересічні громадяни. Розпочалася церемонія підняттям Державного Прапору України та виконанням Гімну. Потім зі словами привітань до учасників заходу звернулися керівник ВЦА, військовослужбовці. Вони привітали всіх із Днем Єднання та зауважили, що єдність – це наша найпотужніша зброя і зараз, як ніколи, ми маємо стояти пліч-о-пліч один із одним і не дати ворогу здолати незламний дух і волю нашої незалежної нації.

13:56 16.02.2022

«Ми сильні, бо ми Єдині!»

«Ми сильні, бо ми Єдині!»

З нагоди відзначення Дня Єдності керівник Гірської міської військово-цивільної адміністрації Олексій Бабченко приєднався до ініціативи Мінреінтеграції та взяв участь у Всеукраїнському флешмобі «Ми сильні, бо ми Єдині!».

12:49 16.02.2022

Відзначено рій «Патріот» Золотівського ліцею №16

Відзначено рій «Патріот» Золотівського ліцею №16

Рій «Патріот» Золотівського ліцею №16 Гірської міської територіальної громади відзначено дипломом Луганського обласного центру дитячо-юнацького туризму і краєзнавства за активну участь у літературних читаннях, присвячених Дню Соборності України та Дню пам’яті Героїв Крут в рамках Всеукраїнської дитячо-юнацької гри «Сокіл» («Джура») серед роїв середньої вікової групи.

08:00 16.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь