Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Обговорено розширення переліку послуг у гуманітарних штабах

Дата: 12.07.2023 10:24
Кількість переглядів: 57

Сьогодні заступником начальника з соціальних питань Гірської міської військової адміністрації Інною Деміденко проведено нараду щодо розширення переліку послуг у гуманітарних штабах.

Відповідальні за роботу хабів поінформували Інну Петрівну про стан забезпечення внутрішньо переміщених осіб допомогою, види допомоги та послуги, які щоденно надаються у штабах. Присутні обговорили питання співпраці з міжнародними неурядовими благодійними організаціями та благодійними фондами, які уже надають підтримку внутрішньо переміщеним особам у хабах Гірської громади, та питання залучення більшої кількості донорів задля розширення кола послуг.

Заступник начальника наголосила на необхідності проведення семінарів із ВПО, прийомними сім’ями, соціально-психологічної підтримки військовослужбовців та родин загиблих під час війни, наданні послуг з цифрової грамотності тощо, після чого працівники установи надали свої пропозиції щодо поліпшення та розширення кола послуг.

Підбиваючи підсумки, Інна Деміденко надала доручення відповідальним особам за роботу штабів у найкоротший термін опрацювати питання розширення послуг та надати відповідні пропозиції.

На останок було обговорено підготовку проведення у гуманітарних хабах інформаційних заходів з питань організації заходів до Дня Української Державності.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь