A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

АКТУАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ВПО З ОТРИМАННЯ ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ ТА КОНСУЛЬТАЦІЙ

Завтра у Київському гуманітарному штабі Гірської міської військової адміністрації відбудеться прийом громадян адміністратора Попаснянського ЦНАПу

Відвідувачі матимуть змогу подати інформаційне повідомлення на порталі «Дія», отримати консультацію щодо пакету документів на отримання одноразової матеріальної допомоги, якщо у родині є військовослужбовці, які отримали поранення, актуалізувати дані в реєстрі територіальної громади (виключно для мешканців Попаснянської громади) тощо.

10:41:24 28.02.2024

Луганській обласний центр зайнятості: Збільшено розмір та строки надання роботодавцям компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування ВПО

Рішенням Кабміну збільшили строки і розміри надання роботодавцям компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування ВПО та внутрішньо переміщених осіб з інвалідністю.

10:26:11 28.02.2024

Уряд прийняв постанову щодо оформлення тимчасового посвідчення громадянина України на територіях, де ведуться бойові дії або тимчасово окупованих рф

На засіданні Кабінету Міністрів України ухвалено документ «Про реалізацію експериментального проекту щодо оформлення тимчасового посвідчення громадянина України громадянам України, які перебувають на територіях, на яких ведуться бойові дії або тимчасово окупованих російською федерацією». Експериментальний проект запроваджується терміном на два роки.

17:29:02 27.02.2024

Збільшення мінімального розміру допомоги по безробіттю

Постанова Правління Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття від 14 вересня 2023 р. № 60, зареєстрована в Міністерстві юстиції України за № 1724/40780 від 02 жовтня 2023 р.

15:58:25 27.02.2024

Протягом тижня більше 1200 внутрішньо переміщених луганчан отримали допомогу у гуманітарних хабах при Гірській громаді

У Київському хабі продовжилася видача продуктових наборів від держави та ГО «Аваліст». Працівниками штабу надавалися юридичні консультації та адміністративні послуги, лікар консультував з питань лікування та профілактики захворювань. Разом з тим, за потреби, луганчани отримували консультації від спеціалістів Луганського обласного центру зайнятості та правову допомогу адвокатів БФ «Право на захист».

20:23:21 25.02.2024

«Здорова родина»

Сьогодні у Хмельницькому гуманітарному хабі Гірської міської військової адміністрації було проведено захід «Здорова родина». Його проведено лікаркою Попасняської МБЛ для жінок. Учасники отримали навички самообстеження та виявлення онкопатології молочних залоз.

20:33:09 23.02.2024

Відбувся прийом громадян спеціалістами Пенсійного фонду України Луганської області

Сьогодні на базі Хмельницького гуманітарного штабу Гірської міської військової адміністрації відбувся прийом громадян спеціалістами Пенсійного фонду України Луганської області. Внутрішньо переміщені особи отримали відповіді на різноманітні запитання, зокрема, щодо страхового стажу.

17:34:15 21.02.2024

Протягом тижня більше 1000 внутрішньо переміщених луганчан отримали допомогу у гуманітарних хабах при Гірській громаді

У Київському хабі продовжилася видача продуктових наборів від держави та ГО «Аваліст». Працівниками штабу надавалися юридичні консультації та адміністративні послуги, лікар консультував з питань лікування та профілактики захворювань. Разом з тим, за потреби, луганчани отримували консультації від спеціалістів Луганського обласного центру зайнятості та правову допомогу адвокатів БФ «Право на захист».

17:22:07 18.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь