Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

АКТУАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ВПО З ОТРИМАННЯ ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ ТА КОНСУЛЬТАЦІЙ

Сьогодні у Хмельницькому гуманітарному штабі Гірської міської військової адміністрації відбувся захід «Допоможи собі – допоможи людям»

Він був присвячений ментальному здоров’ю. Лікарка комунального підприємства «Міловський центр первинної медико-санітарної допомоги» провела інформаційно-просвітницьку зустріч з фахівцями хабу. Метою заходу стала соціальна реконструкція та підтримка психічного здоров’я. Учасники отримали рекомендації з адаптації у стресових ситуаціях та з надання першої необхідної допомоги людям.

16:54:28 05.02.2024

Запрошуємо внутрішньо переміщених осіб, які мешкають у Хмельницькому та області, отримати роз’яснення змін у порядку надання допомоги на проживання

15 лютого з 10:00 до 11:00 на базі Хмельницького гуманітарного хабу Гірської міської військової адміністрації відбудеться семінар «Порядок надання допомоги на проживання внутрішньо-переміщених особам. Зміни».

12:52:50 05.02.2024

Протягом тижня більше 1500 внутрішньо переміщених луганчан отримали допомогу у гуманітарних хабах при Гірській громаді

У Київському хабі продовжилася видача продуктових наборів від держави та ГО «Аваліст». Працівниками штабу надавалися юридичні консультації та адміністративні послуги, лікар консультував з питань лікування та профілактики захворювань. Разом з тим, за потреби, луганчани отримували консультації від спеціалістів Луганського обласного центру зайнятості та правову допомогу адвокатів БФ «Право на захист».

17:59:40 04.02.2024

Протягом січня 2024 року у гуманітарних штабах Гірської міської військової адміністрації видано 4798 продуктових наборів

З них від Луганської обласної державної адміністрації – 4645, від благодійних фондів та організацій, таких, як «Аваліст», Асоціація «Салезіяни Святого Івана Боско, УГКЦ» – 109. Крім того, було видано 44 дитячі набори від «Фонду Рината Ахметова» та «Право на захист». Також видавалися памперси, іграшки, вживаний одяг та гігієнічні набори краси від «Всеукраїнського Благодійного фонду».

18:53:11 01.02.2024

Фахівці служби зайнятості надають консультації в гуманітарших штабах у різних містах України

Ситуація в країни змусила багатьох наших громадян переїхати і вже на новому місці адаптуватися до нових умов життя, шукати роботу або працівників. Служба зайнятості наділена повноваженнями втілювати державні програми, які направлені на підтримку економіки та зайнятості та зацікавлена, аби цими програмами скористалися якомога більше учасників.

12:01:56 01.02.2024

Сьогодін до Київського гуманітарного штабу Гірської міської військової адміністрації надійшла партія продуктової допомоги від громадської організації «Аваліст»

Видача наборів внутрішньо переміщеним особам з Луганської області, які зареєстровані у цьому штабі, здійснюватиметься виключно на умовах донора. Допомогу отримуватимуть наступні категорії громадян: студенти, особи з інвалідністю І та ІІ групи, багатодітні родини, матері-одиначки, особи, які беруть участь у захисті України, члени сімей військовослужбовців.

20:32:12 30.01.2024

Протягом дня більше 540 переміщених осіб з Луганщини отримали допомогу у гуманітарних штабах Гірської міської військової адміністрації

У Богданівському хабі відвідувачі отримували гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів від держави та донора. Надавалися консультації з питань оформлення статусу дитини, постраждалої внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, із загальних питань та консультації ЦНАП.

19:43:33 29.01.2024

Протягом тижня більше 1100 внутрішньо переміщених луганчан отримали допомогу у гуманітарних хабах при Гірській громаді

У Київському хабі продовжилася видача продуктових наборів. Працівниками штабу надавалися юридичні консультації та адміністративні послуги, лікар консультував з питань лікування та профілактики захворювань. Разом з тим, за потреби, луганчани отримували консультації від спеціалістів Луганського обласного центру зайнятості та правову допомогу адвокатів БФ «Право на захист».

18:33:22 28.01.2024

Вчора спеціалісти Полтавського гуманітарного штабу Гірської міської військової адміністрації відвідали груповий міні-тренінг

Він був присвячений профілактиці емоційного вигорання та відновлення ресурсу для фахівців, які безпосередньо працюють з внутрішньо переміщеними особами. Під час заходу учасники обговорювали емоційне вигорання, вивчали стратегії відновлення енергії та зміцнення психічного здоров'я. Професійні практики були поєднані з особистим досвідом учасників, що сприяло створенню мотиваційного простору.

15:04:45 27.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь