Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

АКТУАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ВПО З ОТРИМАННЯ ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ ТА КОНСУЛЬТАЦІЙ

До уваги внутрішньо переміщених осіб з Луганської області

На повну силу другий тиждень поспіль у всіх гуманітарних штабах при Гірській міській військовій адміністрації працюють пункти обігріву. Їх роботу було організовано відповідно до заходів, визначених на засіданні Ради оборони Луганської області щодо оперативного розгортання в гуманітарних хабах пунктів обігріву.

10:40:41 15.01.2024

Протягом тижня майже 800 внутрішньо переміщених луганчан отримали допомогу у гуманітарних хабах при Гірській громаді

У Київському хабі продовжилася видача продуктових наборів від ГО «Аваліст» та облдержадміністрації. Працівниками штабу надавалися юридичні консультації та адміністративні послуги, лікар консультував з питань лікування та профілактики захворювань. Разом з тим, за потреби, луганчани отримували консультації від спеціалістів Луганського обласного центру зайнятості, правову допомогу адвокатів БФ «Право на захист», психолог проводив тренінг.

22:01:38 14.01.2024

Протягом дня більше 150 переміщених осіб з Луганщини отримали допомогу у гуманітарних штабах Гірської міської військової адміністрації

У Богданівському хабі відвідувачі отримували гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів. Надавалися консультації з питань оформлення статусу дитини, постраждалої внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, із соціальних та загальних питань, щодо відновлення втрачених документів, консультації ЦНАП.

19:22:02 08.01.2024

Протягом тижня більше 300 внутрішньо переміщених луганчан отримали допомогу у гуманітарних хабах при Гірській громаді

У Київському хабі продовжилася видача продуктових наборів від ГО «Аваліст» та облдержадміністрації. Працівниками штабу надавалися юридичні консультації, лікар консультував з питань лікування та профілактики захворювань.

20:57:53 07.01.2024

Минулого тижня більше 1300 внутрішньо переміщених луганчан отримали допомогу у гуманітарних хабах при Гірській громаді

У Київському хабі продовжилася видача продуктових наборів від ГО «Аваліст» та облдержадміністрації. Працівниками штабу надавалися юридичні консультації та адміністративні послуги, лікар консультував з питань лікування та профілактики захворювань. Разом з тим, за потреби луганчани отримували консультації спеціалістів Луганського обласного центру зайнятості.

08:45:10 02.01.2024

Протягом трьох днів більше 900 переміщених осіб з Луганщини отримали натуральну допомогу у гуманітарних штабах Гірської міської військової адміністрації

У хабі на Хмельниччині відвідувачів забезпечували продуктовими наборами та памперсами. Лікарі Норвезького Червоного Хреста та комунального підприємства «Міловський центр первинної медико-санітарної допомоги» Міловської селищної ради надавали медичну допомогу та видавали набори безрецептурних ліків. Відвідувачів також консультували з питань отримання допомоги у хабах Луганщини та із загальних питань.

17:58:56 27.12.2023

У Київський гуманітарний хаб Гірської громади надійшла партія гуманітарної допомоги

Сьогодні до Київського гуманітарного штабу Гірської міської військової адміністрації сьогодні надійшла чергова партія допомоги від Луганської обласної державної адміністрації у вигляді борошна.

18:10:15 26.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь