Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

АКТУАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ВПО З ОТРИМАННЯ ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ ТА КОНСУЛЬТАЦІЙ

У Хмельницькому хабі надали роз'яснення з порядку надання допомоги на проживання внутрішньо переміщених осіб

Сьогодні у Хмельницькому хабі Гірської міської територіальної громади проведено семінар «Порядок надання допомоги на проживання внутрішньо переміщених осіб. Зміни».

20:23:22 15.02.2024

На цьому тижні допомогу вже отримало майже 600 внутрішньо переміщених осіб у гуманітарних хабах при Гірській громаді

У Київському хабі продовжилася видача памперсів, продуктових наборів від держави та ГО «Аваліст». Працівниками штабу надавалися юридичні консультації та адміністративні послуги, лікар консультував з питань лікування та профілактики захворювань. Разом з тим, за потреби, луганчани отримували консультації від спеціалістів Луганського обласного центру зайнятості та правову допомогу адвокатів БФ «Право на захист».

20:03:30 14.02.2024

Заступник голови облдержадміністрації Наталія Романенко ознайомилася із роботою гуманітарного хабу Гірської міської військової адміністрації у місті Полтава

Працівники штабу поінформували заступника голови про налагоджену співпрацю із міжнародними благодійними фондами та організаціями, ознайомили із роботою хабу, видами послуг, які щодня тут отримують ВПО, тощо.

19:13:48 13.02.2024

Переселенців з Луганщини запрошують в п’ятницю до хабу Гірської громади в Києві для вирішення пенсійних питань

16 лютого там відбудеться прийом внутрішньо переміщених осіб з Луганської області, які тимчасово мешкають у Києві, спеціалістами ГУ ПФУ нашого регіону.

07:52:51 13.02.2024

Минулого тижня близько 1000 внутрішньо переміщених луганчан отримали допомогу у гуманітарних хабах при Гірській громаді

У Київському хабі продовжилася видача продуктових наборів від держави та ГО «Аваліст». Працівниками штабу надавалися юридичні консультації, психологічні та адміністративні послуги, лікар консультував з питань лікування та профілактики захворювань. Разом з тим, за потреби, луганчани отримували консультації від спеціалістів Луганського обласного центру зайнятості та правову допомогу адвокатів БФ «Право на захист».

10:50:36 12.02.2024

09 лютого працівниками гуманітарного хабу Гірської громади у Хмельницькому проведено захід з підтримки дітей України «Мамо, я бачу війну»

У ході заходу діти малювали та ділилися своїми історіями. Свої щирі, непідробні емоції вони переносили на папір, зберігаючи ті різноманітні почуття, що відчувають у цей страшній час.

16:35:08 09.02.2024

Консультації з пенсійних питань у Хмельницькому

05 лютого на базі гуманітарного штабу Гірської міської військової адміністрації у м. Хмельницький спеціалісти Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області проводили прийом внутрішньо переміщених осіб з Луганщини, які тимчасово перебувають на території Хмельницької області.

17:45:16 05.02.2024

Сьогодні у Хмельницькому гуманітарному штабі Гірської міської військової адміністрації відбувся захід «Допоможи собі – допоможи людям»

Він був присвячений ментальному здоров’ю. Лікарка комунального підприємства «Міловський центр первинної медико-санітарної допомоги» провела інформаційно-просвітницьку зустріч з фахівцями хабу. Метою заходу стала соціальна реконструкція та підтримка психічного здоров’я. Учасники отримали рекомендації з адаптації у стресових ситуаціях та з надання першої необхідної допомоги людям.

16:54:28 05.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь