A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

АКТУАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ВПО З ОТРИМАННЯ ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ ТА КОНСУЛЬТАЦІЙ

Шановні внутрішньо переміщенні особи!

Запрошуємо Вас на рекрутингову зустріч з HALO Trust, яка відбудеться 13 березня у гуманітарному штабі Гірської міської військової адміністрації в м. Київ (вул. Мала Житомирська, 16/3).

09:23:31 11.03.2024

Протягом тижня майже 1000 внутрішньо переміщених луганчан отримали натуральну та консультаційну допомогу у гуманітарних хабах при Гірській громаді

У Київському хабі продовжилася видача продуктових наборів від держави та ГО «Аваліст». Працівниками штабу надавалися юридичні консультації та адміністративні послуги, лікар консультував з питань лікування та профілактики захворювань. Разом з тим, за потреби, луганчани отримували консультації від спеціалістів Луганського обласного центру зайнятості та правову допомогу адвокатів БФ «Право на захист».

18:28:17 10.03.2024

Майстер-клас з виготовлення прикрас до Міжнародного жіночого дня

У Богданівському гуманітарному хабі Гірської міської військової адміністрації проведено майстер-клас для внутрішньо переміщених осіб. Працівники штабу і відвідувачі власноруч виготовляли листівки і подарунки у техніці аплікації з кольорового паперу.

15:05:01 08.03.2024

Про співпрацю Луганського обласного центру зайнятості із «Затишно spase Вінниця/Схід SOS»

Мешканка Лисичанська Марина Махницька, соціальний працівник за фахом, у січні поточного року відкрила власну справу в м. Вінниця. Свою діяльність вона здійснює, доєднавшись до команди Безпечного простору для жінок і дівчат Затишно space Вінниця/Схід SOS, що існує за підтримки благодійних фондів.

14:21:58 08.03.2024

Зміни у порядку формування фонду житла тимчасового проживання

Кабінет Міністрів України ухвалив постанову від 05 січня 2024 р. №7 «Про внесення змін до Порядку формування фондів житла, призначеного для тимчасового проживання, обліку та надання такого житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб».

11:19:46 08.03.2024

Завтра у Київському гуманітарному штабі Гірської міської військової адміністрації відбудеться прийом громадян адміністратора Попаснянського ЦНАПу

Відвідувачі матимуть змогу подати інформаційне повідомлення на порталі «Дія», отримати консультацію щодо пакету документів на отримання одноразової матеріальної допомоги, якщо у родині є військовослужбовці, які отримали поранення, актуалізувати дані в реєстрі територіальної громади (виключно для мешканців Попаснянської громади) тощо.

12:52:27 06.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь