Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

АКТУАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ВПО З ОТРИМАННЯ ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ ТА КОНСУЛЬТАЦІЙ

Громадська організація «Зелена альтернатива України» розробила дайджест реформ щодо захисту внутрішньо переміщених осіб та осіб, постраждалих від збройної агресії

Постанова Кабінету Міністрів України від 30 травня 2024 р. №614 Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 18 квітня 2018 р. № 280 «Питання забезпечення житлом внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України»

10:00:48 11.07.2024

Громадська організація «Зелена альтернатива України» розробила дайджест реформ щодо захисту внутрішньо переміщених осіб та осіб, постраждалих від збройної агресії

Постанова Кабінету Міністрів України від 17 травня 2024 р. №584 «Про реалізацію спільного з Дитячим фондом Організації Об’єднаних Націй (ЮНІСЕФ) проекту стосовно додаткових заходів із соціальної підтримки сімей з дітьми»

14:52:51 10.07.2024

Запрошуємо отримати юридичну допомогу у Києві

Щосереди з 10:00 до 15:00 у Київському гуманітарному штабі Гірської міської військової адміністрації за адресою: вул. Олекси Тихого, 22, відвідувачі можуть отримати юридичну консультацію.

12:36:45 10.07.2024

До уваги мешканців Луганщини, житло яких залишилося неушкодженим під час військової агресії російської федерації

На виконання рішення Тимчасової спеціальної комісії Верховної Ради України з питань захисту майнових та немайнових прав внутрішньо переміщених та інших осіб, постраждалих внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України від 14.06.2024 року, Луганською обласною військовою адміністрацією запроваджується збір інформації про вціліле житло в Луганській області, власники якого бажають отримати компенсацію за таке житло за умови юридично оформленої відмови від права власності на нього на користь держави Україна у разі потенційної появи такої можливості та наявності необхідних фінансових ресурсів.

15:26:48 09.07.2024

Затверджено узагальнений перелiк мiсць тимчасового проживання внутрiшньо перемiщених осiб

Відповідно до пункту 3 постанови Кабінету Міністрів України від 01.09.2023 № 930 «Деякі питання функціонування місць тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб» Міністерству з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України раз на два місяці вносити зміни до узагальненого переліку місць тимчасового проживання відповідно до змінених (оновлених) переліків місць тимчасового проживання відповідної області (мм. Києва та Севастополя), поданих обласними, Київською та Севастопольською міськими державними адміністраціями (військовими адміністраціями).

13:47:41 09.07.2024

Громадська організація «Зелена альтернатива України» розробила дайджест реформ щодо захисту внутрішньо переміщених осіб та осіб, постраждалих від збройної агресії

Постанова Кабінету Міністрів України від 9 квітня 2024 р. №385 Деякі питання реалізації експериментального проекту з організації оздоровлення і відпочинку дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, в дитячих оздоровчих таборах державних підприємств “Міжнародний дитячий центр “Артек”, “Український дитячий центр “Молода гвардія” і в дитячих закладах оздоровлення та відпочинку, що містяться в Державному реєстрі майнових об’єктів оздоровлення та відпочинку дітей, за принципом “гроші ходять за дитиною”.

13:08:57 09.07.2024

Минулого тижня майже 500 внутрішньо переміщених луганчан отримали консультаційну та натуральну допомогу у гуманітарних хабах при Гірській громаді

У Київському хабі продовжилася видача продуктових наборів від держави. Працівниками штабу надавалися юридичні консультації та адміністративні послуги, лікар консультував з питань лікування та профілактики захворювань. Разом з тим, за потреби, луганчани отримували консультації від юристів БФ «Право на захист».

14:59:59 08.07.2024

«Емоційне перезавантаження» для дітей і дорослих: шлях до гармонії та внутрішнього спокою

Сьогодні у затишному просторі Богданівського штабу Гірської міської військової адміністрації відбувся захід «Емоційне перезавантаження» для дітей і дорослих. Він мав на меті допомогти учасникам позбутися стресу, поліпшити емоційний стан і зміцнити взаємодію між різними поколіннями.

19:59:48 04.07.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь