Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Економіка

Тренінг зі шведсько-української міжкультурної комунікації для муніципальних партнерів

Днями заступник начальника Гірської міської військової адміністрації з економічних питань та розвитку інфраструктури Ірина Бєліцька та начальник відділу земельних ресурсів установи взяли участь у змістовному тренінгу зі шведсько-української міжкультурної комунікації для муніципальних партнерів.

09:30:31 26.10.2023

Міцний фундамент для відновлення, реконструкції та модернізації України

Вчора заступник начальника Гірської міської військової адміністрації з економічних питань та розвитку інфраструктури Ірина Бєліцька взяла участь у круглому столі «Міцний фундамент для відновлення, реконструкції та модернізації України» щодо обговорення Плану відновлення України. До участі також долучилися відповідальні за заначений напрям роботи працівники установи.

13:57:38 17.10.2023

Відбулося засідання Регіонального офісу міжнародного співробітництва

Днями відбулося засідання Регіонального офісу міжнародного співробітництва при Луганській облдержадміністрації. До участі була запрошена заступник начальника Гірської міської військової адміністрації з економічних питань та розвитку інфраструктури Ірина Бєліцька.

13:10:20 27.09.2023

Проведено чергове робоче засідання Регіонального офісу міжнародного співробітництва при обласній державній адміністрації

Заступник начальника Гірської міської військової адміністрації з економічних питань та розвитку інфраструктури Ірина Бєліцька взяла участь у черговому робочому засіданні Регіонального офісу міжнародного співробітництва при обласній державній адміністрації

19:10:13 15.09.2023

Перелік програм, грантів, ініціатив підтримки бізнесу, актуальних у вересні 2023 року

Департаментом економічного розвитку та зовнішньоекономічної діяльності Луганської обласної державної адміністрації сформовано, актуальну на серпень місяць, інформацію про державні та міжнародні програми підтримки підприємництва, у тому числі грантову допомогу, та інші ініціативи, спрямовані на розвиток бізнесу.

10:05:56 05.09.2023

Запрошуємо підприємців до участі у вебінарі «Ефективний лідерський підхід та командне управління»

Представники мікро-, малого та середнього бізнесу (ММСП), органів місцевого самоврядування, які працюють із бізнесом, громадських організацій і бізнес-об’єднань запрошуються до участі у вебінарі: «Ефективний лідерський підхід та командне управління»

09:31:01 23.08.2023

Проведено чергове робоче засідання Регіонального офісу міжнародного співробітництва при обласній державній адміністрації

У засіданні, присвяченому обговоренню розвитку міжрегіонального та міжмуніципального співробітництва, взяли участь представники України, Польщі та Албанії. До участі також були запрошені заступник начальника Гірської міської військової адміністрації з економічних питань та розвитку інфраструктури Ірина Бєліцька та працівники відділу економіки установи.

23:33:06 18.08.2023

Програма підтримки економічної стійкості України

Міжнародна гуманітарна організація Mercy Corps в партнерстві з Громадською організацією «Вест Юкрейн Діджитал» продовжує прийом заявок в рамках відкритої Програми підтримки економічної стійкості України, спрямовану на надання фінансової допомоги для малого та середнього бізнесу, який знаходиться в процесі релокації через війну або вже релокований до Київської, Івано-Франківської, Львівської та Тернопільської областей.

14:33:12 08.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь