Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Економіка

Онлайн-консультація «Візія та стратегія: План Відновлення та розвитку Мирнограда».

Заступник начальника Гірської міської військової адміністрації з економічних питань та розвитку інфраструктури Ірина Бєліцька взяла участь  в онлайн-консультації, присвяченої розробці Плану відновлення та розвитку Мирноградської міської територіальної громади «Візія та стратегія: План Відновлення та розвитку Мирнограда». До участі також долучилися працівники відділу економіки установи.

13:02:12 02.04.2024

Шановні мешканці Луганщини!

Луганський обласний центр зайнятості запрошує  Вас скористатися можливістю отримати ваучер та безкоштовно здобути нову професію або спеціальність. На Ваш вибір 79 професій та 45 спеціальностей. Звертаємо Вашу увагу на те, що в Перелік професій та спеціальностей для навчання за якими може бути виданий ваучер, додали нову професію -  "Сапер (розмінування)". Обирайте те, що цікавить саме Вас та звертайтеся до нас!

10:01:21 02.04.2024

Актуальна інформація про державні та міжнародні програми підтримки підприємництва

Департаментом економічного розвитку та зовнішньоекономічної діяльності ЛОДА сформовано актуальну на квітень місяць інформацію про державні та міжнародні програми підтримки підприємництва, у тому числі грантову допомогу, та інші ініціативи, спрямовані на розвиток бізнесу.

10:59:55 01.04.2024

Запрошуємо на онлайн вебінар з основ самодопомоги

Луганська служба зайнятості запрошує клієнтів служби зайнятості та внутрішньо переміщених мешканців Луганщини долучитися до вебінару з «Основ самодопомоги та первинної підтримки у кризових ситуаціях» (з використанням матеріалів від ITC – Israel Trauma Coalition), який пройде в рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?».

08:53:26 29.03.2024

Відбулося засідання Антикризового штабу стійкості економіки в умовах воєнного стану

28 березня Український союз промисловців і підприємців проводив чергове засідання Антикризового штабу стійкості економіки в умовах воєнного стану. До участі долучилися спеціалісти відділу економіки Гірської міської військової адміністрації.

15:21:58 28.03.2024

«Фінансування заходів з відновлення територіальних громад з місцевого бюджету»

Сьогодні Асоціація міст України проводила вебінар «Фінансування заходів з відновлення територіальних громад з місцевого бюджету». До участі у ньому були запрошені спеціалісти фінансового управління та відділу економіки Гірської міської військової адміністрації.

14:01:09 28.03.2024

Ухвалено чергові рішення за грантовими програмами єРобота

Ухвалено чергові рішення за урядовими програмами "Власна справа" та "Грант для ветеранів та їх подружжя", які подавали заяви на отримання мікрогрантів у період з 12 по 25 лютого 2024 року з урахуванням доопрацьованих заяв, поданих у попередні періоди. Файл з переліком номерів заяв, які набрали найбільшу сукупну кількість балів за програмою "Власна справа", можна завантажити тут. 

08:50:07 28.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь