Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Економіка

Про умови мобілізації до ЗСУ щодо грошового забезпечення, соціальних гарантій, перспектив професійного зростання та навчання

Департамент економічного розвитку та зовнішньоекономічної діяльності Луганської облдержадміністрації інформує про умови мобілізації до ЗСУ щодо грошового забезпечення, соціальних гарантій, перспектив професійного зростання та навчання.

10:34:46 03.05.2024

Про нові правила рекрутингу

Департамент економічного розвитку та зовнішньоекономічної діяльності Луганської облдержадміністрації інформує про нові правила рекрутингу до ЗСУ, які передбачають, що кандидат до ЗСУ сам може обрати частину і посаду для проходження служби.

10:32:22 03.05.2024

Презентовано Реєстр договорів про співробітництво територіальних громад

Сьогодні Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України презентувало цифровий Реєстр договорів про співробітництво територіальних громад. До участі долучилася заступник начальника Гірської міської військової адміністрації з економічних питань та розвитку інфраструктури Ірина Бєліцька.

19:47:58 02.05.2024

«Гуманітарна та благодійна допомога, яка отримується ОМС або КП»

Сьогодні заступник начальника Гірської міської військової адміністрації з економічних питань та розвитку інфраструктури Ірина Бєліцька взяла участь у вебінарі «Гуманітарна та благодійна допомога, яка отримується ОМС або КП».

13:38:48 30.04.2024

Добірка платформ з профорієнтації

Спеціально для вас зібрали добірку з 7 платформ, які допоможуть вам обрати або змінити професію, визначити свої здібності та вміння:

11:55:16 30.04.2024

Учасникам бойових дій та особам з інвалідністю внаслідок війни

Для підвищення конкурентоспроможності на ринку праці, та подальшого працевлаштування ЛУГАНСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ЗАЙНЯТОСТІ пропонує навчання учасникам бойових дій та особам з інвалідністю внаслідок війни в закладах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості

09:33:19 26.04.2024

Відбулося асідання Антикризового штабу стійкості економіки в умовах воєнного стану

25 квітня заступник начальника Гірської міської військової адміністрації з економічних питань та розвитку інфраструктури Ірина Бєліцька долучилася до засідання Антикризового штабу стійкості економіки в умовах воєнного стану.

16:51:10 25.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь