Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Економіка

Підвищення кваліфікації керівників дошкільних закладів освіти

Луганський обласний центр зайнятості пропонує безкоштовно (за рахунок ваучера) підвищити кваліфікацію керівникам дошкільних закладів освіти за програмою "Система дошкільної освіти на сучасному етапі розвитку суспільства".

15:25:49 14.05.2024

Державною службою зайнятості впроваджується новаторський проєкт «Єдине вікно» з комплексного вирішення питань працевлаштування.

З метою організації роботи за форматом «Єдиного вікна» та навчання методам кейс-менеджменту, начальник управління реалізації політики зайнятості Луганського ОСЗ Ганна Левенець провела навчання для фахівців центрів зайнятості та їх структурних підрозділів.

10:06:53 13.05.2024

«Роль соціального партнерства у розвитку людського капіталу»

Сьогодні заступник начальника Гірської міської військової адміністрації з економічних питань та розвитку інфраструктури Ірина Бєліцька взяла участь у Форумі «Роль соціального партнерства у розвитку людського капіталу».

16:45:20 10.05.2024

Хто може отримати ваучер на навчання?

Одноразове право на отримання документа, відповідно до Порядку видачі ваучерів для підтримання конкурентоспроможності деяких категорій громадян на ринку праці, затвердженого постановою КМУ від 20 березня 2013 р. № 207, (надалі - Порядок), мають:

10:08:14 10.05.2024

Шановні роботодавці та підприємці Луганщини!

Луганська обласна служба зайнятості нагадує про можливість отримати послуги онлайн. Якщо ви відновили діяльність у будь-якому іншому куточку України, скористайтеся можливістю отримати компенсацію від держави за працевлаштування працівників. Фахівці ЛОЦЗ готові консультувати та відповідати на всі ваші запитання! Телефонуйте за тел. 0665697068 або пройдіть за посиланням http://surl.li/ioarc і наші фахівці зв’яжуться з вами.

13:45:02 07.05.2024

Запрошуємо представників українського бізнесу долучитися до онлайн-вебінару на тему "HOW TO DO BUSINESS WITH JAPAN", організованого Торгово-промислова палата України / Ukrainian CCI та Торгово-промисловою палатою Японії.

Цей вебінар стане цінною можливістю для українських підприємців дізнатися більше про ведення бізнесу з Японією, однією з найбільших та найдинамічніших економік світу.

13:00:08 06.05.2024

Актуальна інформація про державні та міжнародні програми підтримки підприємництва

Департаментом економічного розвитку та зовнішньоекономічної діяльності Луганської обласної держаної адміністрації сформовано актуальну у травні інформацію про державні та міжнародні програми підтримки підприємництва, у тому числі грантову допомогу та інші ініціативи, спрямовані на розвиток бізнесу.

09:41:07 06.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь