Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Економіка

Робоча нарада зі спеціалістами відділу економіки

Сьогодні під головуванням заступника начальника Гірської міської військової адміністрації з економічних питань та розвитку інфраструктури Ірини Бєліцької відбулася робоча нарада. Вона була присвячена виконавській дисципліні спеціалістів відділу економіки та сектору міжнародної підтримки.

14:44:38 22.03.2024

Гранти від Норвезька рада у справах біженців в Україні (NRC) для підтримки створення, релокації або відновлення мікробізнесу

Інформуємо про Гранти від Норвезька рада у справах біженців в Україні (NRC) для підтримки створення, релокації або відновлення мікробізнесу

10:49:42 21.03.2024

Навчання в закладах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.

Департамент економічного розвитку та зовнішньоекономічної діяльності Луганської облдержадміністрації повідомляє, що для підвищення конкурентоспроможності на ринку праці та подальшого працевлаштування Луганський обласний центр зайнятості пропонує учасникам бойових дій та особам з інвалідністю внаслідок війни навчання в закладах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.

10:40:44 21.03.2024

Google запускає безоплатні онлайн-програми навчання для підтримки малого та середнього бізнесу в Україні

Щоб допомогти українським компаніям масштабуватись, підвищити конкурентоспроможність та захистити власну справу від кіберзагроз, Google запускає три безоплатні програми:

10:27:24 20.03.2024

«Участь органів місцевого самоврядування у міжнародному територіальному співробітництві в рамках процесу вступу до Європейського Союзу»

Сьогодні комітет з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування проводило круглий стіл з дискусійними панелями «Участь органів місцевого самоврядування у міжнародному територіальному співробітництві в рамках процесу вступу до Європейського Союзу». До участі долучилися спеціалісти відділу економіки Гірської міської військової адміністрації.

12:31:13 11.03.2024

15 000 євро на підтримку бізнесу. Отримайте грант від EU4Business 

Залучіть кошти на розвиток власної справи. Стартує відбір проєктів на грантову програму від Мінцифри та EU4Business. Учасники отримають кошти на відновлення та розвиток власного бізнесу. Загальна сума — 300 000 євро, кожен — до 15 000 євро.

19:19:24 04.03.2024

Актуальна інформацію про державні та міжнародні програми підтримки підприємництва

Департаментом економічного розвитку та зовнішньоекономічної діяльності Луганської обласної держаної адміністрації сформовано, актуальну на березень інформацію про державні та міжнародні програми підтримки підприємництва, у тому числі грантову допомогу, та інші ініціативи, спрямовані на розвиток бізнесу.

12:06:41 01.03.2024

Міні-гранти для ГО від HelpAge International!

Проєкти, які отримають фінансування, мають сприяти укріпленню соціальної згуртованості та надання людям похилого віку можливостей приймати участь в прийнятті рішень що стосуються проєкту.

08:37:01 28.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь