Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Економіка

План відновлення та розвитку Гірської міської територіальної громади Сєвєродонецького району Луганської області після деокупації територій на 2023-2025 роки

Програма соціально-економічного і культурного розвитку Гірської міської територіальної громади на 2024-2026 роки

Інвестиційні проєкти


 

Фото без описуНачальник відділу економіки - Заплаткіна Ірина Анатоліївна

Головний спеціаліст відділу економіки - Семенова Світлана Андріївна

Завідувач сектору міжнародної підтримки відділу економіки - Біла Юлія Юріївна

Головний спеціаліст сектору  міжнародної підтримки відділу економіки - Багіров Демір Ігорович

Електронна пошта: ekonomika_girske@girska-gromada.gov.ua

 

Чи потрібно повертати роботодавцю компенсацію, якщо працівник звільнився?

Чи потрібно роботодавцю повертати отримані компенсаційні кошти за працівника, працевлаштованого на нове робоче місце, якого було звільнено, а на його місце працевлаштовано іншого безробітного?

09:52:24 17.05.2024

«Порядок реєстрації бюджетних зобов’язань та їх зміни на різних етапах: підписання договору, внесення змін, розірвання, виконання»

Сьогодні заступник начальника Гірської міської військової адміністрації з економічних питань та розвитку інфраструктури Ірина Бєліцька взяла участь у вебінарі «Порядок реєстрації бюджетних зобов’язань та їх зміни на різних етапах: підписання договору, внесення змін, розірвання, виконання».

12:11:43 16.05.2024

15 травня заступник начальника Гірської міської військової адміністрації Ірина Бєліцька взяла участь в онлайн інфосесії проєкту USAID «ГОВЕРЛА»

Темою обговорень став Річний програмний запит «Гранти, спрямовані на зміцнення місцевого самоврядування в Україні, підтримку децентралізації та посилення залучення громадян в процеси врядування (2024 фінансовий рік)» (APS-HOVERLA-FY2024).

17:09:59 15.05.2024

«Акумулювання та зберігання тепла як складовий елемент ефективних систем централізованого теплопостачання та інтеграції відновлюваних джерел енергії»

Сьогодні заступник начальника Гірської міської військової адміністрації Ірина Бєліцька взяла участь у практичному семінарі «Акумулювання та зберігання тепла як складовий елемент ефективних систем централізованого теплопостачання та інтеграції відновлюваних джерел енергії». До участі також долучилися спеціалісти відділу економіки установи.

16:35:54 15.05.2024

Підвищення кваліфікації керівників дошкільних закладів освіти

Луганський обласний центр зайнятості пропонує безкоштовно (за рахунок ваучера) підвищити кваліфікацію керівникам дошкільних закладів освіти за програмою "Система дошкільної освіти на сучасному етапі розвитку суспільства".

15:25:49 14.05.2024

Державною службою зайнятості впроваджується новаторський проєкт «Єдине вікно» з комплексного вирішення питань працевлаштування.

З метою організації роботи за форматом «Єдиного вікна» та навчання методам кейс-менеджменту, начальник управління реалізації політики зайнятості Луганського ОСЗ Ганна Левенець провела навчання для фахівців центрів зайнятості та їх структурних підрозділів.

10:06:53 13.05.2024

«Роль соціального партнерства у розвитку людського капіталу»

Сьогодні заступник начальника Гірської міської військової адміністрації з економічних питань та розвитку інфраструктури Ірина Бєліцька взяла участь у Форумі «Роль соціального партнерства у розвитку людського капіталу».

16:45:20 10.05.2024

Хто може отримати ваучер на навчання?

Одноразове право на отримання документа, відповідно до Порядку видачі ваучерів для підтримання конкурентоспроможності деяких категорій громадян на ринку праці, затвердженого постановою КМУ від 20 березня 2013 р. № 207, (надалі - Порядок), мають:

10:08:14 10.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь