Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Економіка

СЕРЕДА З U-LEAD Програма «U-LEAD з Європою»

Днями заступник начальника Гірської міської військової адміністрації з економічних питань та розвитку інфраструктури Ірина Бєліцька та співробітники відділу взяли участь у інформаційно онлайн-заході з актуальної теми, організованою Програмою «U-LEAD з Європою».

14:20:32 18.01.2024

Актуальна інформацію про державні та міжнародні програми підтримки підприємництва

Департамент економічного розвитку та зовнішньоекономічної діяльності Луганської обласної державної адміністрації надає актуальну на січень інформацію про державні та міжнародні програми підтримки підприємництва, у тому числі грантову допомогу, та інші ініціативи, спрямовані на розвиток бізнесу.

07:41:55 02.01.2024

«Міжнародні партнерства територіальних громад: З чого починати?»

Заступник начальника Гірської міської військової адміністрації з економічних питань та розвитку інфраструктури Ірина Бєліцька взяла участь у вебінарі «Міжнародні партнерства територіальних громад: З чого починати?». До участі також долучилися працівники відділу економіки установи.

20:11:01 19.12.2023

Нові правила відносин громадян та бізнесу з органами влади: 15 грудня 2023 року набув чинності Закон «Про адміністративну процедуру» (№2073)

Як відомо, цей Закон дозволить вперше на законодавчому рівні врегулювати всю сукупність відносин між органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування, їхніми посадовими особами та іншими суб’єктами, які уповноважені здійснювати владні управлінські функції (адміністративними органами), з фізичними та юридичними особами.

11:10:07 15.12.2023

Європейська Рада розпочала переговори про вступ України до ЄС

14 грудня сталася подія, яку довго чекали всі українці. Європейська рада ухвалила рішення про початок переговорів про вступ України до Європейського Союзу. Відтепер, українці стали на крок ближче до ЄС. Переговори ще триватимуть, але ми бачимо і відчуваємо підтримку західних партнерів.

08:58:05 15.12.2023

Презентація програми обмінів Erasmus For Young Enterpreneus

Міжнародна програма Erasmus For Young Enterpreneus запускає нову хвилю обмінів, націлену на підтримку українських підприємців. У межах ініціативи 20 грудня 2023 року Civitta та Radar Tech, а також локальні координатори програми EYE в Україні, розкажуть потенційним учасникам про деталі програми.  

13:02:42 11.12.2023

Актуальна на грудень інформацію про державні та міжнародні програми підтримки підприємництва

Департаментом економічного розвитку та зовнішньоекономічної діяльності Луганської обласної державної адміністрації сформовано актуальну на грудень інформацію про державні та міжнародні програми підтримки підприємництва, у тому числі грантову допомогу, та інші ініціативи, спрямовані на розвиток бізнесу.

10:06:12 05.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь