Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Економіка

Фінансова допомога на навчання та перекваліфікацію осіб з інвалідністю

Луганське обласне відділення Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю повідомляє, що особи з інвалідністю, які бажають отримати фінансову допомогу на безповоротній основі шляхом оплати вартості навчання та перекваліфікації в Україні у навчальних закладах, центрах професійної реабілітації інвалідів для здобуття професії можуть звертатися з заявою до відділення Фонду за місцем реєстрації проживання з наданням відповідних документів.

11:03:09 11.06.2024

Актуальна інформація про державні та міжнародні програми підтримки підприємництва

Департаментом економічного розвитку та зовнішньоекономічної діяльності Луганської обласної держаної адміністрації сформовано, актуальну на червень інформацію про державні та міжнародні програми підтримки підприємництва, у тому числі грантову допомогу, та інші ініціативи, спрямовані на розвиток бізнесу.

14:27:28 10.06.2024

Стартував відбір Академії проєктного менеджменту та міжнародної співпраці

Сьогодні заступник начальника Гірської міської військової адміністрації з економічних питань та розвитку інфраструктури Ірина Бєліцька взяла участь у інформаційній сесії про «Академію проєктного менеджменту».

14:00:28 05.06.2024

Стартує Всеукраїнська інформаційно-просвітницька кампанія для населення

Організатори проєкту: Національний банк України спільно з Державна служба спеціального зв'язку та захисту інформації України за підтримки Проєкт USAID «Інвестиції для стійкості бізнесу».

14:32:38 04.06.2024

Актуальна інформація про державні та міжнародні програми підтримки підприємництва

Департаментом економічного розвитку та зовнішньоекономічної діяльності Луганської обласної держаної адміністрації сформовано, актуальну на червень місяць інформацію про державні та міжнародні програми підтримки підприємництва, у тому числі грантову допомогу, та інші ініціативи, спрямовані на розвиток бізнесу.

14:26:16 04.06.2024

Луганський обласний центр зайнятості пропонує на підставі ваучера пройти перепідготовку за професією "Кухар"

Термін навчання: 5,5 місяців. Форма здобуття освіти - змішана. Початок навчання - 04 липня. Наявність документа про професійну  (професійно-технічну), фахову передвищу або вищу освіту обов'язкова.

13:43:00 31.05.2024

Обговорені поточні та перспективні потреби підприємств у працівниках

29 травня заступник начальника Гірської міської військової адміністрації з економічних питань та розвитку інфраструктури Ірина Бєліцька взяла участь у зустрічі з роботодавцями для обговорення результатів онлайн-опитування щодо ринку праці в Україні та становища підприємств.

14:37:32 29.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь