A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Житлово-комунальне господарство

Як ВПО отримати субсидію на оплату житлово-комунальних послуг?

Держава підтримує громадян у складних життєвих обставинах. Один зі способів підтримки – надання субсидії на оплату житлово-комунальних послуг, попит на які збільшився через повномасштабну війну з росією.

13:20:38 16.02.2024

Пільгова іпотека ВПО – важлива складова стратегії по житлу для ВПО

Мінреінтеграції спільно з Держмолодьжитлом за фінансової підтримки Уряду Німеччини реалізують програму «Житлові приміщення для внутрішньо переміщених осіб». Ця програма вже досить добре себе показала.

09:47:30 16.02.2024

Потреби України у відновленні оцінюють у 486 мільярдів доларів: оновлений звіт RDNA3

Уряд України разом з Групою Світового банку, Європейською Комісією та ООН опублікували звіт щодо оновленої спільної оцінки збитків і потреб, які виникли внаслідок широкомасштабного вторгнення рф (Rapid Damage and Needs Assessment, RDNA3).

09:44:51 16.02.2024

«Стійкі матеріали та ресурси»

Сьогодні спеціалісти відділу житлово-комунального господарства Гірської міської військової адміністрації пройшли онлайн-курс з останніх тенденцій зеленого будівництва «Стійкі матеріали та ресурси».

18:09:30 13.02.2024

Презентовано вебзастосунок «Biodiversity Viewer»

13 лютого працівники відділу житлово-комунального господарства Гірської міської військової адміністрації доєднались до презентації вебзастосунка «Biodiversity Viewer».

15:11:02 13.02.2024

«Реформа управляння відходами»

Сьогодні працівники відділу житлово-комунального господарства, капітального будівництва, комунального майна, благоустрою та екології взяли участь у Загальнонаціональному круглому столі «Реформа управляння відходами».

17:26:43 09.02.2024

Проведено роз’яснювальну бесіду з питання алгоритму роботи в застосунку «ЕкоЗагроза»

09 лютого Державна екологічна інспекція у Луганській області проводила роз’яснювальну бесіду з питання алгоритму роботи в застосунку «ЕкоЗагроза». До участі долучилися спеціалісти відділу житлово-комунального господарства, капітального будівництва, комунального майна, благоустрою та екології Гірської міської військової адміністрації.

14:56:01 09.02.2024

Обговорена робота у Реєстрі пошкодженого та знищеного майна

Вчора Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України проведено навчання щодо забезпечення процесу наповнення Реєстру пошкодженого та знищеного майна інформацією про пошкоджені об’єкти нерухомого майна. До участі долучилися спеціалісти відділу житлово-комунального господарства, капітального будівництва, комунального майна, благоустрою та екології Гірської міської військової адміністрації.

11:44:51 09.02.2024

Оприлюднено Порядок перерахунку вартості комунальних послуг за період їх ненадання, надання не в повному обсязі або невідповідної якості

Кабінетом Міністрів України за ініціативи Міністерства відновлення затверджено постанову щодо здійснення перерахунку вартості комунальних послуг за період їх ненадання, надання не в повному обсязі або невідповідної якості. Новий Порядок перерахунку стосується послуг з постачання теплової енергії та постачання гарячої води, централізованого водопостачання та водовідведення, а також управління побутовими відходами.

10:43:46 08.02.2024

Безбарʼєрність має стати обовʼязковою складовою відбудови регіонів України

У Міністерстві відновлення пройшло четверте засідання «Команди підтримки громад» (Community Support Team) під головуванням заступниці Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександри Азархіної та під егідою радниці – уповноваженої Президента України з питань безбарʼєрності Тетяни Ломакіної. Головне завдання цієї робочої групи — обʼєднати зусилля представників ініціатив, програм та проєктів, залучених до відновлення на місцевому розвитку для синхронізації заходів відновлення та пріоритизації першочергових потреб громад.

10:41:09 08.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь