A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Земельні відносини

Можливість оформлення громадянами України права власності чи права користування земельними ділянками в період дії воєнного стану

Громадяни України мають право на безоплатну передачу їм у власність земельних ділянок із земель державної або комунальної власності в таких розмірах:

10:25:54 02.02.2024

«Управління землями комунальної власності: загальні принципи, повноваження та їх реалізація. Підходи, методи та інструменти управління»

Сьогодні спеціалісти відділу земельних ресурсів, розвитку аграрного сектору економіки та сільських територій Гірської міської військової адміністрації взяли участь у вебінарі «Управління землями комунальної власності: загальні принципи, повноваження та їх реалізація. Підходи, методи та інструменти управління», який був організований Асоціацією малих міст України.

14:40:11 01.02.2024

Розмінування: за 2023 рік 18 тис. квадратних кілометрів земельної площі повернули аграріям

За 2023 рік аграріям повернули в експлуатацію 18 тис. квадратних кілометрів земельних ділянок, обстеживши їх на наявність мін і знявши статус небезпечних територій. Про це повідомив заступник міністра економіки Ігор Безкаравайний, який координує напрям гуманітарного розмінування, пише Укрінформ.

18:59:11 29.01.2024

Земельний податок 2024: хто сплачує і хто звільняється

Земельний податок у 2024 році сплачують власники земельних ділянок, земельних часток (паїв) та постійні землекористувачі - фізичні особи. Це визначено п. 269.1 Податкового кодексу України (далі - ПКУ).  

16:37:07 26.01.2024

Проведено нараду з питань виконавської дисципліни

Заступником начальника Гірської міської військової адміністрації з економічних питань та розвитку інфраструктури Іриною Бєліцькою проведено нараду з питань виконавської дисципліни працівниками відділу земельних ресурсів, розвитку аграрного сектору економіки та сільських територій.

16:21:13 26.01.2024

Спеціалісти Гірської міської військової адміністрації постійно підвищують свою кваліфікацію

Сьогодні спеціалісти відділу земельних ресурсів, розвитку аграрного сектору економіки та сільських територій Гірської міської військової адміністрації взяли участь у онлайн-вебінарі у форматі запитання/відповіді у сфері земельних відносин на базі Платформи «Сільський розвиток: земельні відносини».

14:57:44 26.01.2024

Кримінальна відповідальність за умисне ухилення від сплати податків

Примітка до статті 212 КК України кваліфікує умисні діяння по ухиленню від сплати податків, зборів (обов’язкових платежів) на вчинені у значному розмірі (якщо сума несплачених податків в 3000 разів перевищує установлений законодавством неоподатковуваний мінімум доходів громадян – «НМДГ»), а також у великому та особливо великому розмірі, якщо сума такої несплати відповідно у 5000 та 7000 разів перевищує НМДГ.

21:13:43 22.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь