A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Земельні відносини

Необхідні документи для оформлення права власності на земельну ділянку

Для оформлення права власності на земельну ділянку у порядку спадкування необхідно подати державному або приватному нотаріусу заяву про прийняття спадщини. Така заява подається спадкоємцем особисто.

15:49:58 22.02.2024

«Залежність процедури зміни цільового призначення від наявності затвердженого комплексного плану просторового розвитку території громади»

Сьогодні спеціалісти відділу земельних ресурсів, розвитку аграрного сектору економіки та сільських територій Гірської міської військової адміністрації долучилися до вебінару «Залежність процедури зміни цільового призначення від наявності затвердженого комплексного плану просторового розвитку території громади».

14:49:39 22.02.2024

Податкові перевірки (2024 рік)

6 грудня 2023 року Президент України підписав закон № 10016-д “Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо скасування мораторію на проведення податкових перевірок” (далі - “Закон”), яким розширюється перелік платників податків, щодо яких можуть бути призначені документальні податкові перевірки вже у 2024 році. 

17:57:14 19.02.2024

Як аграрію отримати податкову пільгу на заміновані земельні ділянки - ІНФОГРАФІКА

Аграрії мають право не сплачувати єдиний податок 4 групи та мінімальне податкове зобовязання за земельні ділянки, непридатні для використання у звязку із потенційною загрозою їх забруднення вибухонебезпечними предметами. 

17:54:34 19.02.2024

На нараді обговорена Всеукраїнська економічна платформа

«26 січня Президент України підписав Указ 31/2024 «Про всеукраїнську економічну платформу "Зроблено в Україні". У ньому зазначено, що в Україні створять Всеукраїнську економічну платформу», – такими словами сьогодні розпочала поточну нараду заступник начальника Гірської міської військової адміністрації з економічних питань та розвитку інфраструктури Ірина Бєліцька.

16:43:17 16.02.2024

«Проблемні питання, що виникають у процесі розробки технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок громади»

Сьогодні Асоціація малих міст України проводила вебінар «Проблемні питання, що виникають у процесі розробки технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок громади». До участі долучилися спеціалісти відділу земельних ресурсів, розвитку аграрного сектору економіки та сільських територій Гірської міської військової адміністрації.

17:01:49 15.02.2024

В яких випадках проводять НГО

Нормативно грошова оцінка землі проводиться під час купівлі-продажу земельних ділянок державної, комунальної власності, якщо законодавством встановлена НГО, як ціна продажу або база для визначення ціни продажу таких земельних ділянок.

15:50:13 15.02.2024

Обговорені підготовчі роботи з розроблення комплексного плану просторового розвитку

«Підготовчі роботи з розроблення комплексного плану просторового розвитку території Гірської міської територіальної громади, генеральних планів населених пунктів і детальних планів територій у їх складі потрібно розпочати вже зараз», – так сьогодні розпочала нараду заступник начальника Гірської міської військової адміністрації з економічних питань та розвитку інфраструктури Ірина Бєліцька.

10:51:13 14.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь