A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Земельні відносини

Будівельний паспорт забудови земельної ділянки

У відповідності з вимогами статті 27 Закону України«Про регулювання містобудівної діяльності», забудова присадибних, дачних і садових земельних ділянок може здійснюватися на підставі будівельного паспорта забудови земельної ділянки (далі - будівельний паспорт).

16:47:32 05.03.2024

Відбулося перше засідання Комітету Всеукраїнської асоціації громад з питань рибного господарства та водних ресурсів

Сьогодні відбулося перше засідання Комітету Всеукраїнської асоціації громад з питань рибного господарства та водних ресурсів. Долучилися до нього посадовці відділу земельних ресурсів, розвитку аграрного сектору економіки та сільських територій Гірської міської військової адміністрації.

14:56:59 01.03.2024

Кому можна подарувати землю сільськогосподарського призначення?

   Відповідно до частини 3 статті 131 ЗК України земельні ділянки сільськогосподарського призначення приватної власності можуть бути відчужені лише за договорами купівлі-продажу, дарування, довічного утримання, спадкового договору, міни, шляхом внесення до статутного (складеного) капіталу чи шляхом звернення стягнення на них.

12:45:11 01.03.2024

«Інформування про заходи з профілактики отруєння бджіл та деякі питання у сфері бджільництва»

29 лютого Всеукраїнська асоціація громад спільно з Міністерством аграрної політики та продовольства України проводили семінар «Інформування про заходи з профілактики отруєння бджіл та деякі питання у сфері бджільництва». До участі у ньому долучилися спеціалісти відділу земельних ресурсів, розвитку аграрного сектору економіки та сільських територій Гірської міської військової адміністрації.

16:54:14 29.02.2024

«Методи та інструменти управління ресурсами громади шляхом розробки та ухвалення типових положень щодо визначених питань»

Сьогодні спеціалісти відділу земельних ресурсів, розвитку аграрного сектору економіки та сільських територій Гірської міської військової адміністрації взяли участь у вебінарі «Методи та інструменти управління ресурсами громади шляхом розробки та ухвалення типових положень щодо визначених питань».

11:57:10 29.02.2024

Внесені зміни до порядку користування землями водного фонду

Постановою  КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ  від 23 січня 2024 року №80 «Про внесення змін до Порядку користування землями водного фонду»  внесено зміни до Порядку користування землями водного фонду, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13 травня 1996 року № 502, виклавши його в редакції.

19:17:41 26.02.2024

Чи може сільрада під час війни відмовити у виділенні земельної ділянки в натурі?

Фізична особа успадкувала земельний пай, який підтверджений сертифікатом на право на земельну частку (пай) (далі – Сертифікат). З метою виділення земельної ділянки в натурі (на місцевості) фізична особа як власник земельної частки (паю) звернулася до сільської ради з відповідною заявою. Сільська рада відмовила, посилаючись на пп. 5 п. 27 розділу X Земельного кодексу України (далі – ЗКУ). Чи правомірні дії сільської ради?

19:15:38 26.02.2024

«Зелена реконструкція України»

Сьогодні працівники відділу земельних ресурсів, розвитку аграрного сектору економіки та сільських територій Гірської міської військової адміністрації долучились до семінару «Зелена реконструкція України».

20:25:00 23.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь