Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Служба у справах дітей

В Україні працює портал «Діти війни» – платформа для розшуку дітей, які постраждали внаслідок російської агресії

Інформаційний портал надає актуальну та зведену інформацію про дітей, які постраждали внаслідок війни російської федерації проти України (загиблі, поранені, зниклі безвісти, депортовані). Також там є інформація про тих, кого вдалося розшукати та врятувати.

15:05:06 06.06.2023

Як підтримати дітей у непростий час повномасштабної війни?

Це питання продовжують ставити собі українські батьки. Центр здоров'я та розвитку "Коло сім'ї" підготував поради для батьків, як надати підтримку дитині, щоб вона почувалася нормально у складних обставинах воєнного часу.

07:42:35 06.06.2023

Як ти, сонечко? 

Розмовляти з дитиною буває складно і в мирний час, а війна робить спілкування ще складнішим та створює додаткові труднощі.

13:29:25 02.06.2023

Чат-бот "Дитина не сама"

Система чат-боту «Дитина не сама» перезавантажилась та оновилась. Все для того, щоби більше дітей виховувались у сім’ях.

08:05:38 16.05.2023

Як підтримати дітей у непростий час повномасштабної війни?

Це питання продовжують ставити собі українські батьки. Центр здоров'я та розвитку "Коло сім'ї" підготував поради для батьків, як надати підтримку дитині, щоб вона почувалася нормально у складних обставинах воєнного часу.

13:09:39 09.05.2023

Евакуювалися з дитиною за кордон, а вона не має паспорту? Виповнилося 14 років вже в евакуації і потрібна ID-картка (внутрішній паспорт громадянина України)?

Торік у червні Кабмін дозволив оформляти внутрішній та закордонний паспорт за межами України, не лише у консульствах. На сьогодні цей експериментальний проєкт найкраще реалізується у Польщі, там є 4 представництва ДП Документ.

11:37:34 04.05.2023

Відкриті дані з турботою про майбутніх мам. Запустили чатбот «Буду мамою»

«Буду мамою» — сервіс на основі відкритих даних, розроблений Ліки Контроль та Благодійний фонд "280 днів", який допоможе отримати всі необхідні обстеження та аналізи для вагітних, гарантовані державою, всього за кілька кліків. Над створенням чатбота працювала група кваліфікованих розробників: представники громадських організацій, органи влади та лікарі-акушери-гінекологи.

07:42:34 02.05.2023

Як діяти та куди повідомляти, якщо бачите дитину без дорослих?

У стресових ситуаціях і дорослі часом відчувають себе розгубленими, можемо лише уявити якими безпорадними відчувають себе діти. Зокрема, у випадках, коли з тих чи інших причин знаходяться у незнайомому місці на самоті.

14:36:56 22.04.2023

Як допомогти дитині пережити втрату?

Біль від втрати через війну, на жаль, пережили чимало українських сімей. Як допомогти пережити втрату найменшим членам родини – ділимося порадами для батьків від Центру здоров'я та розвитку "Коло сім'ї".

10:05:36 14.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь