Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Служба у справах дітей

XVІ Всеукраїнський конкурс шкільних малюнків «МОЇ ПРАВА: разом до перемоги»

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення, за участі Української молодіжної правничої асамблеї, Благодійного фонду «Об’єднання світових культур», Української асоціації підтримки творчої молоді проводить XVІ Всеукраїнський конкурс шкільних малюнків «МОЇ ПРАВА: разом до перемоги» .

09:54:38 24.03.2023

Ювенальна Поліція України запрошує школярів на онлайн-лекцію про безпеку на дорогах в темний час доби

24 березня об 11:00 відбудеться онлайн-лекція для школярів про правила безпечної поведінки на дорогах в темний час доби, особливо за умови відсутності електроенергії та освітлення на вулицях міст і селищ.

14:47:29 23.03.2023

Залишків «пакунку малюка» в медичних закладах вистачить до кінця червня 2023 року, новий тендер заплановано на кінець березня

"Пакунок малюка" - одна з затребуваних новацій для родин, які стають батьками. Уряд приділяє багато уваги - і виділяє значний обсяг коштів на його закупівлю. Зокрема, у бюджеті на 2023 рік закладено 1,43 млрд грн на закупівлю “пакунків”, а також на надання грошової компенсації родині за невикористані пакунки.

19:36:17 16.03.2023

До уваги осіб з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають на квартирному обліку Гірської міської територіальної громади Сєвєродонецького району Луганської області!

З метою проведення інвентаризації облікових справ осіб з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають на квартирному обліку та оновлення інформації з наданням наступного пакету документів:

17:20:54 10.03.2023

Як поговорити з дитиною про безпеку в Інтернеті?

Кожна дитина, яка має необмежений доступ до пристроїв, що під’єднані до інтернету, перебуває в зоні ризику. Батьки мають розуміти, що йдеться не лише про неконтрольований час онлайн, дезінформацію або надмірну увагу до трендів соцмереж. Сексуальне насильство є не тільки в офлайн-реальності, але й в інтернеті. Ці явища називають термінами: «секстинг», «онлайн-грумінг» та «сексторшен». Міністерство освіти і науки України нагадує про основні загрози для дівчат в інтернеті та що робити, якщо дитина потрапила на злочинців. Докладніше: bit.ly/3YHsXlT

14:04:40 08.03.2023

Поліцейські - психологи Головного управління Національної поліції в Луганській області пропонують батькам декілька простих правил, які допоможуть вберегти дитину від небезпечних субкультур

- Щоденно спілкуйтесь з дитиною для підтримки відкритості у стосунках. З’ясовуйте настрій та дізнавайтесь причину погіршення емоційного стану дитини.

10:16:27 08.03.2023

Чому не можна тримати все у собі

Щодня людська психіка витрачає величезні зусилля, аби знеболити рани, яких завдає війна. І як результат – часто емоції завмирають, бо не може людина бути чутливою до такої кількості горя навколо.

14:17:09 07.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь