Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Служба у справах дітей

Інформація для мешканців Луганської області щодо грошової допомоги дітям із сімей ВПО до 18 років, котрі мають медичні потреби: в лікуванні, обстеженні, діагностиці тощо

«Благодійний фонд «СОС Дитячі Містечка Україна», в рамках проекту «Фонд гуманітарного фінансування» надає грошову допомогу дітям із сімей ВПО до 18 років, котрі мають медичні потреби: в лікуванні, обстеженні, діагностиці тощо. Виплата одноразова, дорівнює - 5 000 грн (п'ять тисяч грн) на дитину. Виплата проводиться на картковий рахунок матері або батька.

17:25:00 11.04.2023

Робота із захисту прав дітей продовжується

Сьогодні фахівці служби у справах дітей Гірської міської військово-цивільної адміністрації взяли участь у нараді, яка відбулася під головуванням начальника служби у справах дітей Луганської обласної державної адміністрації Раїси Родіної.

21:46:10 06.04.2023

Запрацював телеграм-канал державного порталу «Діти війни»

«Діти війни» (https://childrenofwar.gov.ua/) – це онлайн-платформа з узагальненою інформацією про кількість дітей, які постраждали внаслідок збройної агресії рф проти України. Також на порталі постійно оновлюються кількісні показники щодо дітей, яких вдалося розшукати й повернути додому.

12:30:16 06.04.2023

До ініціативи першої леді Олена Зеленська зі створення Всеукраїнської програми ментального здоров’я доєднуються нові партнери – анімаційний освітній проєкт, що є частиною глобального плану Sesame Workshop

З 27 березня щодня о 12:30 на українських телеекранах з'являтимуться відомі в усьому дитячому світі герої мультсеріалу Sesame Street – «Вулиця Сезам».

08:01:59 04.04.2023

"Муніципальна няня"

Для допомоги молодим батькам у догляді за малечею у 2019 році в Україні було запроваджено новий вид соціальної допомоги – «муніципальна няня», грошова допомога молодим сім’ям від Уряду країни.

16:02:54 30.03.2023

Відбулася нарада щодо захисту прав та реалізації інтересів дітей

З метою захисту прав та законних інтересів дітей 28 березня відбулася робоча нарада спеціалістів служби у справах дітей Гірської міської військово-цивільної адміністрації з родиною дитячого будинку сімейного типу.

22:48:50 29.03.2023

Я сильна, вільна, незалежна!

У рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я першої леді Олена Зеленська експерти телеграм-каналу «Подбай про себе» та громадської організації «Підтримай дитину», ГО «Асоціація дієвих психологів України» реалізують проєкт «Я сильна, вільна, незалежна!», у межах якого жінки зможуть відвідати психологічні закриті онлайн-групи.

15:37:31 29.03.2023

Нічні кошмари у дітей, як підтримати маля?

Дітям молодшого віку часто сняться страшні сни. Нічні кошмари можуть свідчити про те, що дитина втомилася, перезбудилася, захворіла, а можуть бути й однією з ознак психологічної травми.

09:39:12 29.03.2023

«Ти як?»

Це просте запитання стало чи не головним для українців з початку повномасштабного вторгнення. Способом піклування і виявом любові. З нього починаються дописи, повідомлення близьким, телефонні розмови. Однак чи питаємо ми «Ти як?» самі у себе, піклуючись про власний добробут?

17:19:17 27.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь