A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Культура

Шевченківські читання у Нижнєнському ліцеї №36

Учні Нижнєнського ліцею №36 Гірської міської територіальної громади долучилися до Шевченківських читань. Цілі покоління українців виховувалися на творах Тараса Григоровича. Немає українця, який би не знав «Заповіту», не читав «Кобзаря». І сьогодні Шевченкова поезія продовжує надихати нас на перемогу. Особливо прекрасно звучить Шевченкове слово з уст його наймолодших читачів.

13:37:52 09.03.2023

Шевченківські читання у Золотівському ліцеї №5

Шевченківські читання у Золотівському ліцеї №5 Гірської міської територіальної громади з нагоди відзначення Дня народження геніального поета, художника – Тараса Григоровича Шевченка. Своїм життям та творчістю Тарас Шевченко надихав на боротьбу за свободу і світле майбутнє України. У дні війни твори Кобзаря як ніколи актуальні.

12:00:21 09.03.2023

«Через віки Тарас Шевченко з нами»

Сторінка з дослідницького проєкту ліцеїстів 2 класу Нижнєнського ліцею №36 Гірської міської територіальної громади «Через віки Тарас Шевченко з нами». Він, дійсно, з нами на Черкащині – у Смілі, на Дніпропетровщині – у Тернівці і Першотравенську, на Київщині – у Рокітному і Ірпені...

11:44:07 09.03.2023

День народження Тараса Шевченко

З нагоди відзначення 209-річниці від дня народження Тараса Григоровича Шевченка пропонуємо до Вашої уваги роботи, які підготували працівники Катеринівського сільського клубу з учнями Золотівського ліцею №16.  Слова Кобзаря об'єднують українців для досягнення лише однієї мети – нашої Перемоги!

09:29:34 09.03.2023

Бібліотекарі Гірської громади вдосконалюють навички безпечної роботи в Інтернеті

Працівники комунального закладу «Публічна бібліотека Гірської міської територіальної громади» взяли учать у тренінгу «Захист від відстеження в інтернеті». Присутні продовжили знайомство з пошуковою системою DuckDuckGo та на практиці вчилися нею користуватися. Учасники виконували вправи та отримували корисні поради щодо захисту персональних даних під час користування Інтернетом.

19:29:59 21.02.2023

У закладах освіти Гірської міської територіальної громади відбулися заходи з нагоди відзначення Міжнародного дня рідної мови

У рамках свята було проведено багато різноманітних заходів. Так, учні шкіл відвідували «філологічні кав’ярні», де мали можливість поспілкуватися зі своїми вчителями та отримати насолоду від милозвучності та краси української мови, перевірили свої знання у «Вікторині знавців рідної мови», розпочали тиждень експрес-уроків «Говоримо українською».

17:47:17 21.02.2023

Успішний захист в Луганській обласній малій академії наук

Гірська міська військово-цивільна адміністрація щиро вітає Плєханову Єлизавету, ученицю 11 класу Золотівського ліцею №5, та її наукового керівника Гладку Марію із успішним захистом роботи «Поетичний дивосвіт творчості Миколи Тютюнника – сучасного поета Луганщини» в Луганській обласній малій академії наук учнівської молоді.

13:17:11 20.02.2023

Підсумки обласного етапу щорічного Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості

Днями відбувся обласний етап щорічного Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, присвячений Шевченківським дням «Об’єднаймося ж, брати мої!». Захід організовано Луганським обласним центром навчально-методичної роботи культурних ініціатив і кіномистецтва.

12:11:56 20.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь