A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Культура

У освітніх і культурних закладах Гірської міської територіальної громади пролунав останній дзвоник, але всі вони відзначили 85-ту річницю від дня утворення Луганської області!

Під час виховних годин, годин спілкування та тематичних уроків історії педагоги ознайомлювали учнів з історією рідного краю. Діти підготували тематичні малюнки та поробки. Бібліотекарі громади долучилися до акції «Луганщині рідній присвячую», були проведені краєзнавчі зустрічі з письменниками Гірської громади, Попаснянщини, Первомайська.

13:20:33 03.06.2023

Бібліотекарі Гірської громади вдосконалюють свої навички

Бібліотекари Комунального закладу «Публічна бібліотека Гірської міської громади» долучилися до другого семінару «Актуальні проблеми бібліотечної статистики», який організували та провели фахівці науково-методичного відділу Національної бібліотеки України імені Ярослава Мудрого.

08:36:49 02.06.2023

У Гірській громаді вшанували пам’ять жертв політичних репресій

Традиційно щороку у третю неділю травня в Україні вшановують пам’ять усіх, хто зазнав переслідувань в часи Великого терору 1937-1938 років та інших періодів радянського режиму. З метою вшанування пам’ять жертв політичних репресій у освітніх та культурних закладах Гірської громади відбулася низка заходів.

20:11:55 22.05.2023

Із Всесвітнім днем вишиванки!

Щорічно у третій четвер травня в Україні відзначають Всесвітній день вишиванки – свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого українського одягу. Це день, коли одягнена вишиванка сприяє єднанню українців незалежно від статі, соціального статусу чи віросповідань.

16:09:05 18.05.2023

У Гірській громаді вшановано пам’ять жертв депортації кримськотатарського народу

З метою національно-патріотичного виховання молоді, вшанування пам’яті жертв депортації кримськотатарського народу, у всіх закладах освіти і культури Гірської міської територіальної громади пройшли меморіальні заходи, а саме: відкриті виховні години, години спілкування, тематичні уроки історії «Історія кримськотатарського народу: насилля і свобода» та книжково-ілюстративні виставки «Ми пам’ятаємо» тощо.

14:49:05 18.05.2023

У Гірській міській територіальній громаді відзначили День Матері

День матері – це одне із найзворушливіших свят, бо від покоління до покоління для кожної людини мама – найголовніша та найрідніша людина в житті. З нагоди відзначення свята у всіх освітніх та культурних закладах громади відбулася низка заходів.

14:53:08 14.05.2023

Вітаємо митців!

Гірська міська військова адміністрація висловлює щиру вдячність вихованцям КЗ «Золотівський міський будинок культури «Шахтар» Гірської міської територіальної громади» за участь у онлайн виставці до патріотичної акції «Квітка пам’яті», розвиток декоративно-прикладного мистецтва, небайдужість та постійну активну співпрацю.

12:04:37 12.05.2023

Комунальний заклад «Міський будинок культури «Шахтар» Гірської міської територіальної громади» запрошує взяти участь у фотоконкурсі до «Дня матері»

У більшості країн світу, у тому числі і в Україні, свято відзначається у другу неділю травня. 2023 року День матері святкується 14 травня.

11:53:26 10.05.2023

Сьогодні, 9 травня, заклади освіти Гірської міської територіальної громади відзначили День Європи разом із країнами Європейського Союзу!

У цей день ми бажаємо нашій країні миру та єдності, процвітання! Ми впевнені, що цей святковий день – один із тих днів, який наближає нашу країну до Перемоги, до вступу в лаву потужної спільноти європейських країн наших справжніх друзів, які стали пліч-о-пліч в боротьбі зі злом, допомагаючи усім можливим.

22:22:33 09.05.2023

У Гірській громаді відзначили День пам’яті та примирення

Війна – це велике горе, яке вражає мільйони людей на багато поколінь вперед. Ми втратили у Другій світовій війні понад 8 мільйонів українців і завжди пам’ятали й цінували здобуті важким шляхом мир та свободу. Тому зараз, як і в роки Другої світової війни, ми вимушені захищати свою землю від підступного та цинічного ворога, відстоювати цінність людського життя, свободи й незалежності.

18:08:53 08.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь