Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Культура

У Золотівському ліцеї №16 відзначено День єднання

З метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно-пропагандистського, морально-психологічного тиску на суспільну свідомість учнівський і педагогічний колективи Золотівського ліцею №16 відзначили таке важливе для всіх українців державне свято – День єднання!

19:27:31 16.02.2023

У Гірському ліцеї відзначено День єднання

З нагоди Дня Єднання України та з метою виховання в учнів почуття патріотизму і гордості за свою державу у Гірському ліцеї Гірської міської територіальної громади проведено квест-гру. Учні 5-А класу розширили свої знання про географію України та дійшли спільного висновку, що Україна – єдина неподільна держава.

15:05:54 16.02.2023

«Луганщину єднає мистецтво!»

Пропонуємо до Вашої уваги онлайн-виставку робіт учнів мистецьких закладів Гірської, Кремінської та Рубіжанської громад до Дня єднання українського народу!

10:00:01 16.02.2023

Вітаємо переможців декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва «Любов переможе»

Луганським обласним центром народної творчості проведено обласну онлайн-виставку декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва «Любов переможе», яка присвячена Дню Святого Валентина.

18:39:29 14.02.2023

«Плюсуй українську» - масштабний проєкт 1+1 media, МКІП та WAW

07 лютого група 1+1 media анонсувала запуск проєкту «Плюсуй українську», що буде спрямований на популяризацію української мови та культури, викорінення російського контенту з медіаполя та формування звички спілкуватися як вдома, так і в інших сферах життя українською. Проєкт буде реалізовуватися протягом 2023 року разом з WAW: альтернативне медіа та за підтримки МКІП.

17:49:46 07.02.2023

Через російську агресію в Україні постраждав вже 1271 об’єкт культурної інфраструктури

МКІП продовжує фіксувати пошкодження об’єктів культурної інфраструктури в Україні внаслідок російської агресії. Так, станом на 25 січня 2023 року збитків зазнав 1271 об’єкт культурної інфраструктури, без урахування пам’яток культурної спадщини. Із них майже третина – зруйновані (473 об’єкти). 

17:49:55 03.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь